עוגת שמן זית שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שמן זית שוקולד. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 273 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו לכם ארוחת שקדים, שמן זית רגיל, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, צמחוני דיאט. נסו שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, עוגת שמן זית שוקולד וקלמנטיין. העוגה שלי, ו עוגת שמן זית שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 163°. משמנים מחבת עוגה בצורת 9 אינץ ' עם מעט שמן בסיס קו של מחבת עם נייר קלף.
לנפות אבקת קקאו לתוך קערה ולטפטף במים רותחים עד שיש לך חלקה, chocolaty, עדיין נוזל (אבל רק רק) להדביק.
להקציף תמצית וניל ולהניח בצד כדי לתת מגניב.
בקערה קטנה, לשלב ארוחת שקדים (או קמח) עם סודה לשתייה קמצוץ של מלח.
לשים סוכר, שמן זית וביצים לתוך קערה של מערבל freestanding עם מצורף משוט (או להשתמש בקערה אחרת ו whisk). לנצח במרץ עד התערובת היא נר חיוור, סודה, מעובה ושמנת, על 3 דקות.
הפעל את מהירות מערבל קצת והכה בתערובת קקאו. לאט להוסיף תערובת שקדים-ארוחה.
כבה את המיקסר. לגרד את הצדדים של קערה ומערבבים קצת עם מרית.
יוצקים את הבלילה למחבת עוגה מוכנה.
אופים עד הצדדים של העוגה נקבעים מאוד במרכז, על גבי, עדיין נראה מעט לח, 40 עד 45 דקות. בודק עוגה צריך לבוא בעיקר נקי אבל עם כמה פירורי שוקולד דביקים נצמדים אליו.
תן לעוגה להתקרר במחבת שלה על מתלה תיל במשך 10 דקות. קלות הצדדים של עוגה עם מרית מתכת קטנה ועוגת האביב מתוך מחבת. השאירו להתקרר לחלוטין או להגיש חם עם גלידה.