עוגת שמנת חמוצה אננס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שמנת אננס חמוץ. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 297 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 96 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אננס במיץ, תמצית ונילן, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת שמנת חמוצה אננס, עוגת שמנת חמוצה אננס, ו עוגת קרם אננס חמוץ ללא אפייה (מתכונים דומים).
הוראות
להפריד את הביצים. שים לבנים בקערה של מיקסר לעמוד. שים חלמונים בקערת ערבוב נפרדת, ואז לטאטא אותם קצת לכסות.
בואו לעמוד במשך 30 דקות לבוא לחדר temperature.In סיר כבד, לשלב את 1/2 כוס סוכר, קמח, אננס ושמנת חמוצה. הפעל את החום ומבשל ומערבבים מעל חום בינוני עד מבעבע וחם.
להקציף כמחצית תערובת שמנת חמוצה לתוך חלמונים ביצה, ולאחר מכן לטאטא תערובת חלמון ביצה לתוך הסיר עדיין להגדיר על בינוני. מבשלים ומערבבים עד שאתה מכה לרתיחה עדינה, ולאחר מכן להמשיך לבשל ערבוב במשך שתי דקות.
העברת מילוי חם לקרום פאי 9 אינץ אפוי ומיד לכסות עם meringue.To הפוך מרנג, להכות את החלבונים ביצה עד פסגות רכות להתחיל ליצור בהדרגה להוסיף סוכר, קרם של טרטר ווניל.הגדר את העוגה מכוסה מרנג על גיליון עוגיות ואופים ב 350 F. במשך 15 דקות או עד מרנג הוא השחמה קלות.
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר במשך שעה, ואז להירגע במשך 3 עד 6 שעות או עד מוכן לחתוך.