תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארט שמנת עם תפוזים, דבש, וקרום שקדים קלוי. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 328 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה מ Epicurious יש 11 אוהדים. אם יש לכם שקדים, חלמון ביצה, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו טארט שוקולד דובדבן עם קרום שקדים קלוי(ללא גלוטן, Paleo + Vegan), אפרסק ללא גלוטן, שזיף, טארט פטל עם קרם הל וקרום שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מברשת חמאה מומסת על החלק התחתון (לא הצדדים) של 9 אינץ ' קוטר טארט פאן עםתחתית להזזה. מערבבים קמח, שקדים, סוכר ומלח במעבד עד שהאגוזים הםטבעיים.
מרכיבים שתצטרך
שקדים
חמאה
קמח לכל מטרה
סוכר
אגוזים
מלח
ציוד שתשתמש בו
טופס טארט
2
הוסף 6 כפות dicedbutter. תערובת עד תערובת דומה coarsemeal.
3
תוסיף חלמון. להתמזג עד הבצק מגיע יחד בגושים לחים. לחץ בצורה הולמת על הצדדים התחתונים והמרומים של פאן.לנקב את הבצק עם מזלג. להקפיא untilfirm, לפחות 30 דקות. לעשות קדימה: יכול bemade 1 יום קדימה. שמור קפוא.
מרכיבים שתצטרך
בצק
חלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
אופים קרום untildeep חום זהוב (קרום יהיה לנפח מעט),על 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרום
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
להעביר את הקרום למתלהולגמרי.
מרכיבים שתצטרך
קרום
1
מניחים 2teaspoons מים בכוס קטנה.
מרכיבים שתצטרך
מים
2
ספרינקלטין נגמר.
3
בואו לעמוד עד ג ' לטין מרכך,10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין
4
מקציפים חלמונים, סוכר, קורנפלורנג לקלף בקערה בינונית כדי להתמזג. Bringmilk להתבשל בסיר בינוני כבד חום בינוני. בהדרגה להקציף חלב חם לתערובת חלמון. חזור לאותו סיר.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
סוכר
חלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מקציף
קערה
5
להקציף עד פודינג מתעבה רותחים, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פודינג
ציוד שתשתמש בו
מקציף
6
הסר מהחום.
7
תערובת Addgelatin ו whisk עד מומס ו פודינג הוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
פודינג
ציוד שתשתמש בו
מקציף
8
תעביר את רפרפת הביצים לחזה אחר.
מרכיבים שתצטרך
פודינג
9
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, בוחשםבאיזורית, כ -30 דקות (פודינג יהיה עבה מאוד).
מרכיבים שתצטרך
פודינג
10
מקציפים קרם בקערה בינונית עד peaksform.
מרכיבים שתצטרך
קרם
ציוד שתשתמש בו
קערה
11
להקציף פודינג עד חלקה. קרם Foldwhipped לתוך פודינג ב 3 תוספות.
מרכיבים שתצטרך
פודינג
קרם
ציוד שתשתמש בו
מקציף
12
מעביר מילוי לקרום. צונן טארט עד fillingsets, לפחות 3 שעות ועד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קרום
13
לחתוך 1/3 אינץ ' את החלק העליון והתחתון של eachorange. Stand 1 כתום על קצה שטוח.
מרכיבים שתצטרך
כתום
14
חסמו את כל הקישוטים, עקבו אחר קיטור offruit. עבודה מעל קערה, לחתוך ביןmembranes, שחרור מקטעים כתומים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז
ציוד שתשתמש בו
קערה
15
בעדינות להחליק קצה סכין קטן ביןגוף וצדדים של מחבת כדי לשחרר את הקרום. Pushup טארט פאן תחתון, שחרור טארט.
מרכיבים שתצטרך
קרום
ציוד שתשתמש בו
טופס טארט
סכין
מחבת
16
חתוך את הטארט לחתיכות.
17
מעביר צלחות. מסדרים כמה סגמנטסאטופ כתום כל טריז של טארט; טפטוף עם דבש ומגישים.