קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שמנת עם תפוזים, דבש וקלוי-קרום שקדים

עוגת שמנת עם תפוזים, דבש וקלוי-קרום שקדים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארט שמנת עם תפוזים, דבש, וקרום שקדים קלוי. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 328 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה מ Epicurious יש 11 אוהדים. אם יש לכם שקדים, חלמון ביצה, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו טארט שוקולד דובדבן עם קרום שקדים קלוי(ללא גלוטן, Paleo + Vegan), אפרסק ללא גלוטן, שזיף, טארט פטל עם קרם הל וקרום שקדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מברשת חמאה מומסת על החלק התחתון (לא הצדדים) של 9 אינץ ' קוטר טארט פאן עםתחתית להזזה. מערבבים קמח, שקדים, סוכר ומלח במעבד עד שהאגוזים הםטבעיים.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
אגוזיםאגוזים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
טופס טארטטופס טארט
2
הוסף 6 כפות dicedbutter. תערובת עד תערובת דומה coarsemeal.
3
תוסיף חלמון. להתמזג עד הבצק מגיע יחד בגושים לחים. לחץ בצורה הולמת על הצדדים התחתונים והמרומים של פאן.לנקב את הבצק עם מזלג. להקפיא untilfirm, לפחות 30 דקות. לעשות קדימה: יכול bemade 1 יום קדימה. שמור קפוא.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
אופים קרום untildeep חום זהוב (קרום יהיה לנפח מעט),על 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
להעביר את הקרום למתלהולגמרי.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
1
מניחים 2teaspoons מים בכוס קטנה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
2
ספרינקלטין נגמר.
3
בואו לעמוד עד ג ' לטין מרכך,10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
4
מקציפים חלמונים, סוכר, קורנפלורנג לקלף בקערה בינונית כדי להתמזג. Bringmilk להתבשל בסיר בינוני כבד חום בינוני. בהדרגה להקציף חלב חם לתערובת חלמון. חזור לאותו סיר.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
סוכרסוכר
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
קערהקערה
5
להקציף עד פודינג מתעבה רותחים, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
הסר מהחום.
7
תערובת Addgelatin ו whisk עד מומס ו פודינג הוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
8
תעביר את רפרפת הביצים לחזה אחר.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
9
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, בוחשםבאיזורית, כ -30 דקות (פודינג יהיה עבה מאוד).
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
10
מקציפים קרם בקערה בינונית עד peaksform.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
להקציף פודינג עד חלקה. קרם Foldwhipped לתוך פודינג ב 3 תוספות.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
12
מעביר מילוי לקרום. צונן טארט עד fillingsets, לפחות 3 שעות ועד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
13
לחתוך 1/3 אינץ ' את החלק העליון והתחתון של eachorange. Stand 1 כתום על קצה שטוח.
מרכיבים שתצטרך
כתוםכתום
14
חסמו את כל הקישוטים, עקבו אחר קיטור offruit. עבודה מעל קערה, לחתוך ביןmembranes, שחרור מקטעים כתומים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
15
בעדינות להחליק קצה סכין קטן ביןגוף וצדדים של מחבת כדי לשחרר את הקרום. Pushup טארט פאן תחתון, שחרור טארט.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
טופס טארטטופס טארט
סכיןסכין
מחבתמחבת
16
חתוך את הטארט לחתיכות.
17
מעביר צלחות. מסדרים כמה סגמנטסאטופ כתום כל טריז של טארט; טפטוף עם דבש ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כתוםכתום
18
בתיאבון