קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

מרק עדשים יווני

מרק עדשים יווני
המתכון מרק עדשים יווני יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 20 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 234 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שום, בצל, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-435 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 100%. נסו מרק עדשים יווני לימוני, מרק עדשים יווני (זיופים) עבור יום רביעי אפר, ו מרק עדשים יווני עם פיתה קלויה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים עדשים בסיר גדול; לכסות עם 1 אינץ ' של מים.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מניחים מעל חום בינוני גבוה ומביאים לרתיחה; מבשלים 10 דקות, ואז מסננים עדשים למסננת.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
3
סיר יבש, יוצקים 1/4 כוס שמן זית, ומניחים על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מוסיפים שום, בצל וגזר; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
שוםשום
בצלבצל
5
יוצקים עדשים, 1 ליטר מים, אורגנו, רוזמרין, ועלי מפרץ. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
רוזמריןרוזמרין
עדשיםעדשים
אורגנואורגנו
מיםמים
6
מערבבים רסק עגבניות ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. מכסים ומבשלים עד העדשים התרככו, 30 עד 40 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רסק עגבניותרסק עגבניות
עדשיםעדשים
7
הוסף מים נוספים אם המרק הופך סמיך מדי.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
מרקמרק
8
טפטוף עם 1 כפית שמן זית וחומץ יין אדום לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין אדוםחומץ יין אדום
שמן זיתשמן זית