עוגת שקדים
צריך קינוח צמחוני? עוגת שקדים יכולה להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מנה אחת מכילה 578 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 8. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם סוכר של קונדיטורים, ביצים, שקדים מולבנים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 44%, המנה הזו טובה. נסו עוגת שוקולד במילוי קוקוס-המכונה: עוגת שמחת שקדים! # בונדטמונט, עוגת פאונד שקדים לשנה החדשה (עוגת מזל טוב), ו עוגת שקדים שוקולד מריר עם גבינת שמנת שקדים שוקולד עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס חמאה וקמח תבנית קפיצית בגודל 8 או 9 אינץ'.
ממיסים את השמרים בחלב הפושר, ומניחים להוכחה עד לקבלת קצף.
מורחים את השקדים על תבנית עם נייר אפייה ואופים עד שהם קלויים קלות, 2 עד 3 דקות.
מניחים להתקרר, ואז מניחים אותם במעבד מזון המצויד בלהב המתכת, מוסיפים 2 כפות מהסוכר ודופקים עד שהשקדים קצוצים דק מאוד אך לא מרסקים. הניחו בצד.
בקערה גדולה מקציפים את החלמונים עם 3/4 כוס הסוכר עד לצהוב בהיר. מקציפים פנימה את החמאה.
מוסיפים את הדבש, תערובת השמרים, הליקר והשקדים, ומקציפים לאיחוד.
מוסיפים את הקמח בשתיים או שלוש תוספות, מערבבים היטב.
בקערה גדולה מקציפים את החלבונים עם 2 כפות הסוכר הנותרות עד שהם נוקשים. מקפלים בהדרגה את הלבנים לתערובת השקדים.
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה, מנערים את התבנית לפיזור הבלילה באופן אחיד.
מניחים את התבנית על הרשת האמצעית של התנור שחומם מראש ואופים כ-40 דקות, או עד שסכין דקה המוחדרת במרכז העוגה יוצאת נקייה.
נותנים לעוגה להתקרר כ -10 דקות, ואז מסירים את דפנות התבנית ונותנים לעוגה להתקרר על רשת לחלוטין לפני ההגשה.