קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שקדים

עוגת שקדים
צריך קינוח צמחוני? עוגת שקדים יכולה להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מנה אחת מכילה 578 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 8. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם סוכר של קונדיטורים, ביצים, שקדים מולבנים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 44%, המנה הזו טובה. נסו עוגת שוקולד במילוי קוקוס-המכונה: עוגת שמחת שקדים! # בונדטמונט, עוגת פאונד שקדים לשנה החדשה (עוגת מזל טוב), ו עוגת שקדים שוקולד מריר עם גבינת שמנת שקדים שוקולד עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס חמאה וקמח תבנית קפיצית בגודל 8 או 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
ממיסים את השמרים בחלב הפושר, ומניחים להוכחה עד לקבלת קצף.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
3
מורחים את השקדים על תבנית עם נייר אפייה ואופים עד שהם קלויים קלות, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מניחים להתקרר, ואז מניחים אותם במעבד מזון המצויד בלהב המתכת, מוסיפים 2 כפות מהסוכר ודופקים עד שהשקדים קצוצים דק מאוד אך לא מרסקים. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
בקערה גדולה מקציפים את החלמונים עם 3/4 כוס הסוכר עד לצהוב בהיר. מקציפים פנימה את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים את הדבש, תערובת השמרים, הליקר והשקדים, ומקציפים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
(מקרטון)(מקרטון)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
7
מוסיפים את הקמח בשתיים או שלוש תוספות, מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
8
בקערה גדולה מקציפים את החלבונים עם 2 כפות הסוכר הנותרות עד שהם נוקשים. מקפלים בהדרגה את הלבנים לתערובת השקדים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה, מנערים את התבנית לפיזור הבלילה באופן אחיד.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
10
מניחים את התבנית על הרשת האמצעית של התנור שחומם מראש ואופים כ-40 דקות, או עד שסכין דקה המוחדרת במרכז העוגה יוצאת נקייה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
דַק-דַק-
11
נותנים לעוגה להתקרר כ -10 דקות, ואז מסירים את דפנות התבנית ונותנים לעוגה להתקרר על רשת לחלוטין לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-