עוגת שקדים, אגס ופאי כיס דובדבנים
פשטידות שקדים, אגס ודובדבן כיס עשויות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 107 קלוריות. אם יש לך מיץ לימון, בצק עלים, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: פשטידות כיס דובדבן, פשטידות כיס, ו פשטידות כיס.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 375 מעלות F. קו אפיית גיליונות עם קלף.
קמח קל משטח העבודה שלך. פתח 1 בצק עלים גיליון בכל פעם לגלגל כל אחד לתוך מלבן 10 על 15 אינץ'. באמצעות סרגל, חתוך כל אחד למלבנים 2 (5 על 15 אינץ'), ולאחר מכן חתוך כל מלבן לתוך 5 (5 על 3 אינץ').
מעבירים את 20 המלבנים על תבנית האפייה ומקררים במקרר עד הקור.
לקלף, חצי וליבה אגסים, ולאחר מכן לחתוך אותם לפרוסות עבות 1/4 אינץ'. לזרוק אותם עם שקדים, דובדבנים, סוכר, עמילן תירס, מלח, מיץ לימון תמצית שקדים.
הסר את המלבנים מהמקרר, למקם 5 מהם על תבנית אפייה חדשה כף שווה חצי תערובת הפרי עליהם, משאיר קצת גבול מסביב. מקציפים את הביצה ומברישים קלות את הגבולות.
שכב 5 יותר מלבנים של בצק על המילוי. השתמש במזלג כדי ללחוץ עליהם בעדינות אטומה. חזור עם הבצק הנותר ומילוי. להכניס למקרר במשך 20 דקות.
מברשת את צמרות עם ביצה מוכה.
חותכים 3 פתחי אוורור, על 1/2 אינץ ' ארוך, בחלק העליון של כל עוגה.
אופים, מסתובב פעם אחת, עד הקרום הוא זהוב ואתה רואה את המיצים מבעבעים, 25 עד 30 דקות. לקרר את העוגות על מדף קירור לפחות 20 דקות לפני ההגשה.