קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג הפסחא
מגזין

עוגת שקדים וגזר

עוגת שקדים וגזר
אם 88 סנט למנה נופל בתקציב שלך, עוגת שקדים וגזר עשוי להיות יוצא מן הכלל מוצרי חלב חינם וצמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 355 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך אבקת אפייה, סוכר מגורען, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. פסחא יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו עוגת גזר ושקדים, עוגת שקדים גזר, ו עוגת גזר פשטידות W/ ציפוי גבינת שמנת שקדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בנדיבות חמאה וקמח קפיץ 10 אינץ ' או מחבת עוגה מחורצת. טוסט השקדים על תבנית אפייה מעוטרת במשך כ 8 דקות, או עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
3
מעבירים את השקדים לצלחת גדולה כדי להתקרר לטמפרטורת החדר. הפחת את טמפרטורת התנור ל-35
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
בקערת ערבוב גדולה, באמצעות מזלג, למזג את הקמח עם אבקת אפייה, גרידת לימון וקמצוץ של מלח. במעבד מזון, לטחון את השקדים הקלויים עם הסוכר לאבקה בסדר; אל תתנו האגוזים להפוך למשחה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5
מוסיפים את אבקת השקדים לתערובת הקמח בקערה.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מוסיפים את הגזר למעבד ו whir עד קצוץ דק מאוד; מוסיפים אותם לקערה.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מוסיפים את החלמונים לקערה ומערבבים עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
בקערת נירוסטה גדולה, להכות את החלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח עד שהם מחזיקים פסגות המשרד. באמצעות מרית גומי, מערבבים שליש מהחלבונים לתוך תערובת הגזר כדי לשחרר אותו, ואז לקפל בעדינות את הלבנים הנותרים עד הבלילה הוא פשוט מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
לגרד את הבלילה למחבת מוכנה ואופים במשך 30 דקות, או עד העוגה היא רק להגדיר.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
להעביר את העוגה למתלה ולתת לו להתקרר מעט במחבת. Unmold העוגה על צלחת הגשה. ממש לפני ההגשה, לנפות סוכר ' ממתקים מעל.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.