עוגת שקדים וגזר
אם 88 סנט למנה נופל בתקציב שלך, עוגת שקדים וגזר עשוי להיות יוצא מן הכלל מוצרי חלב חינם וצמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 355 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך אבקת אפייה, סוכר מגורען, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. פסחא יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו עוגת גזר ושקדים, עוגת שקדים גזר, ו עוגת גזר פשטידות W/ ציפוי גבינת שמנת שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
בנדיבות חמאה וקמח קפיץ 10 אינץ ' או מחבת עוגה מחורצת. טוסט השקדים על תבנית אפייה מעוטרת במשך כ 8 דקות, או עד השחמה קלה.
מעבירים את השקדים לצלחת גדולה כדי להתקרר לטמפרטורת החדר. הפחת את טמפרטורת התנור ל-35
בקערת ערבוב גדולה, באמצעות מזלג, למזג את הקמח עם אבקת אפייה, גרידת לימון וקמצוץ של מלח. במעבד מזון, לטחון את השקדים הקלויים עם הסוכר לאבקה בסדר; אל תתנו האגוזים להפוך למשחה.
מוסיפים את אבקת השקדים לתערובת הקמח בקערה.
מוסיפים את הגזר למעבד ו whir עד קצוץ דק מאוד; מוסיפים אותם לקערה.
מוסיפים את החלמונים לקערה ומערבבים עד מעורבב.
בקערת נירוסטה גדולה, להכות את החלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח עד שהם מחזיקים פסגות המשרד. באמצעות מרית גומי, מערבבים שליש מהחלבונים לתוך תערובת הגזר כדי לשחרר אותו, ואז לקפל בעדינות את הלבנים הנותרים עד הבלילה הוא פשוט מעורבב.
לגרד את הבלילה למחבת מוכנה ואופים במשך 30 דקות, או עד העוגה היא רק להגדיר.
להעביר את העוגה למתלה ולתת לו להתקרר מעט במחבת. Unmold העוגה על צלחת הגשה. ממש לפני ההגשה, לנפות סוכר ' ממתקים מעל.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.