עוגת שקדים משמש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שקדים משמש. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 396 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה מ רציני אוכל יש 36 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו עמילן תירס, חמאה, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: לא לאפות עוגת חמאת שקדים, ביסקוטי משמש שקדים, ו Linzertorte משמש שקדים.
הוראות
עבור הקרום: התאימו את מתלה התנור למרכז וחיממו מראש את התנור ל-350 ° F. באמצעות מעבד מזון, חברו יחד קמח, שקדים, חמאה, תמצית שקדים וסוכר עד לקבלת ארוחה גסה.
מוסיפים כפות של מי קרח אחד בכל פעם עד שהבצק מתרחק מצדי המערבל ויוצר בקלות כדור. צורה לתוך דיסק 1/4 אינץ', לכסות בניילון נצמד להכניס למקרר במשך 1 שעה.
מרדדים בצק על משטח מקומח קלות ולחץ לצלחת עוגה. Parbake עד צבע חום זהוב בהיר, על 20 דקות.
כדי להרכיב: שורה תחתונה של קרום פאי parbaked עם שכבה דקה של שקדים. בקערה בינונית, לשלב משמשים, סוכר, קורנפלור עם מרית. לגרד מילוי לתוך קרום העוגה. בקערה קטנה, לשלב חמאה, סוכר, קמח, שקדים, המאפשר להתקרר עד ציפוי התגבש. להתפורר ציפוי מעל מילוי, משאיר גבול 1 אינץ ' סביב הקצוות.
אופים עד ציפוי זהוב חום ומילוי הוא מבעבע, על 1 שעה. אפשר להתקרר מעט ולשרת.