קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שקדים משמש

עוגת שקדים משמש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שקדים משמש. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 396 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה מ רציני אוכל יש 36 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו עמילן תירס, חמאה, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: לא לאפות עוגת חמאת שקדים, ביסקוטי משמש שקדים, ו Linzertorte משמש שקדים.

הוראות

1
עבור הקרום: התאימו את מתלה התנור למרכז וחיממו מראש את התנור ל-350 ° F. באמצעות מעבד מזון, חברו יחד קמח, שקדים, חמאה, תמצית שקדים וסוכר עד לקבלת ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מוסיפים כפות של מי קרח אחד בכל פעם עד שהבצק מתרחק מצדי המערבל ויוצר בקלות כדור. צורה לתוך דיסק 1/4 אינץ', לכסות בניילון נצמד להכניס למקרר במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מרדדים בצק על משטח מקומח קלות ולחץ לצלחת עוגה. Parbake עד צבע חום זהוב בהיר, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
כדי להרכיב: שורה תחתונה של קרום פאי parbaked עם שכבה דקה של שקדים. בקערה בינונית, לשלב משמשים, סוכר, קורנפלור עם מרית. לגרד מילוי לתוך קרום העוגה. בקערה קטנה, לשלב חמאה, סוכר, קמח, שקדים, המאפשר להתקרר עד ציפוי התגבש. להתפורר ציפוי מעל מילוי, משאיר גבול 1 אינץ ' סביב הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
אופים עד ציפוי זהוב חום ומילוי הוא מבעבע, על 1 שעה. אפשר להתקרר מעט ולשרת.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק