עוגת שקדים, שזיף ואפרסק
שקדים, שזיף ופאי אפרסק יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 297 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם סוכר, חמאה, מלח וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Epicurious יש 72 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו אפרסק ללא גלוטן, שזיף, טארט פטל עם קרם הל וקרום שקדים, עוגת אפרסק מיושנת, ו לא לאפות עוגת חמאת שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 ° F. בקערה, זורקים אפרסקים ושזיפים עם סוכר מגורען, קורנפלור, מיץ, קינמון ומלח; מוסיפים למחבת עוגה עם קרום; נקודה עם חמאה.
להתגלגל החוצה עגול של בצק; לחתוך לרצועות 3/4 אינץ ' רחב. בזהירות לארוג רצועות מעל מילוי, ויצרו סריג. לקצץ בצק תלוי עד 1 אינץ'; רול לצבוט בחזרה על עצמו, צובט במרווחים 1/2 אינץ', כדי ליצור קצה crimped.
מפזרים סוכר גולמי על עוגה.
אופים עד בועות פירות וקרום זהוב, 65 דקות.