עוגת שרי
עוגת שרי יכולה להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר הקינוחים שלך. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 452 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן צמחי, ביצים, תערובת עוגה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 16%. מתכונים דומים: עוגת שרי, עוגת בית אגרה (עוגת שכבה או עוגת שמרים - אתה בוחר), ו עוגת פירות עם שרי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן את הצדדים ואת התחתית של מחבת עוגת 10 אינץ'. בקערה קטנה, מערבבים קינמון, סוכר וקקאו. "קמח" הצדדים והתחתון של המחבת עם התערובת, להקיש את עודף בחזרה לתערובת הקינמון.
בקערה גדולה, לשלב את תערובת העוגה, ביצים, שמן, שרי, אגוז מוסקט ותערובת פודינג. לנצח עד שיתמזג היטב.
יוצקים חצי הבלילה לתוך מחבת Bundt, מפזרים חצי סוכר הקינמון, לכסות עם הבלילה הנותרת ולבסוף, העליון עם תערובת קינמון הנותרים.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 45 דקות, או עד קיסם מוכנס לתוך העוגה יוצא נקי. מגניב במחבת במשך 10 דקות, ואז להפוך על מתלה תיל.