עוגת תות טרי ללא אפייה
, המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 289 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זה מושלם עבור יום האם. אם יש לך שוקולד מריר, גבינת שמנת 3-פחות שומן, תותים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: קצפת תות שמנת עם רוטב תות טרי {קינוח לא אפוי בצנצנות!}, סופלה תות עם פירות יער טריים (פוסט אורח עם זה חומוס רזה יכול לאפות), ו עוגת אוכמניות טריה.
הוראות
מניחים ופלים שוקולד במעבד מזון, ומעבדים עד הקרקע דק.
מניחים את השוקולד הקצוץ בקערת מיקרוגל קטנה בטוחה. מיקרוגל גבוה במשך 45 שניות או עד שוקולד נמס, ערבוב כל 15 שניות.
מוסיפים שוקולד ושמן מומס למעבד; תהליך עד משולב היטב. בעדינות לחץ על התערובת לתוך הצדדים התחתון ומעלה של צלחת עוגה 9 אינץ ' או מחבת טארט נשלף התחתון מצופה ספריי בישול.
מניחים במקפיא 15 דקות או עד שנקבע.
מניחים גבינת שמנת, סוכר ווניל בקערה בינונית; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד חלקה. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף. בזהירות להפיץ על החלק התחתון של הקרום.
מניחים פרי להפיץ בקערה גדולה במיקרוגל בטוח; מיקרוגל ב 10 שניות גבוהות או עד מתרכך.
מוסיפים Chambord ומיץ; מערבבים עם מקצף עד חלקה.
הוסף חצאי ברי; לזרוק לשלב. מסדרים חצאי ברי על עוגה. צ ' יל במשך 30 דקות לפני ההגשה.