עוגת תות טרי עם קצפת
פאי תות טרי עם קצפת עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 281 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. גשו לסופר וקנו ג'לטין, סוכר, תותים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגות תות טריות עם גבינת שמנת בזיליקום מוקצפת, פנקייק שוקולד צ'יפס תות טרי עם קצפת, ו נפוליאון פירות טריים עם קצפת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
עוגיות דופק במעבד מזון לפירורים עדינים, ואז דופק בסוכר וחמאה עד בשילוב. לחץ על פירור תערובת שווה על החלק התחתון ומעלה של צלחת פאי 9 אינץ'.
אופים עד הזהב, על 15 דקות.
בחר 20 תותים גדולים קרוב לאותו גודל ככל האפשר ולהניח בצד.
חותכים פירות יער שנותרו לקוביות 1/4 אינץ ' ולזרוק עם סוכר ומיץ לימון.
בואו לעמוד, ערבוב מדי פעם, 30 דקות.
מסננים פירות יער בתוך מסננת להגדיר לתוך כוס גדולה למדידת כוס.
הוסף מספיק מים כדי למדוד 2 כוסות.
העברת נוזל לסיר בינוני גרגרי יער מילואים.
מפזרים ג ' לטין על נוזל תות ולתת לרכך 1 דקה. מביאים לרתיחה חשופה, ערבוב עד ג ' לטין מומס.
הוסף גרגרים חתוכים לקוביות, ולאחר מכן להעביר לקערת מתכת להגדיר לאמבט קרח ומערבבים לעתים קרובות עד התערובת מתחילה תלולית, 20 עד 30 דקות.
כף 1/2 כוס מילוי לתוך קרום העוגה ולסדר פירות יער שלם שמורות, גזע מסתיים, על מילוי. כף שנותר מילוי מעל ובין פירות יער. עוגת צמרמורת עד מילוי מוגדר, לפחות 4 שעות.
* קרום העוגה יכול להתבצע 2 ימים קדימה ונשמר (מכוסה פעם מגניב) בטמפרטורת החדר.* פאי מלא יכול להיות מקורר, מכוסה באופן רופף, עד 1 יום.* אמנם לא דרמטי כמו כל גרגרים גדולים, אם אתה מוצא פירות יער קטנים ועסיסיים, לחתוך אותם לרבעים או חצאים. זה עלול לקחת יותר זמן לתערובת להגדיר, אבל העוגה תהיה טעימה באותה מידה.