קושימומחה
מוכן ב7 שעות
מנות10
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת תות-ריבס עם שמנת חמוצה

עוגת תות-ריבס עם שמנת חמוצה
עוגת תות-ריבס עם קרום שמנת חמוצה היא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 483 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. גשו לסופר וקנו תותים, מיץ לימון, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות נסו עוגת תות-ריבס עם קרום חיטה מלאה, ריבס תות שדה קרוסטטה עם קרום לבנדר, ו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הקרום: בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, סוכר, ומלח. לזרוק את התקצור והחמאה בתערובת הקמח עד מצופה היטב. באמצעות בלנדר מאפה או 2 סכינים, לחתוך את קיצור חמאה לתוך החומרים היבשים עד מופחת חתיכות בגודל אפונה, על 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדיאוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדי
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מוציאים את הבצק מהמקרר ומניחים אותו בצד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.על משטח מקומח קל, לגלגל את הדיסק מעט גדול יותר על 12 אינץ 'בקוטר ו 1/4 אינץ' עבה. (אם הבצק מתפורר מאוד, לאסוף אותו לכדור ולשים אותו כמה פעמים כדי להפוך אותו גמיש יותר, ואז לגלגל אותו החוצה.) קו צלחת פאי 9 אינץ 'עם הבצק לקצץ אותו כדי להשאיר 1 אינץ' overhang. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
2
מניחים 1 כפית הסוכר בקערה קטנה ומניחים אותו בצד.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מניחים את הסוכר הנותרים קורנפלור בקערה גדולה להקציף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מפזרים 2 כפות של תערובת הסוכר-קורנפלור באופן שווה על החלק התחתון של קרום העוגה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים את ריבס, תותים, ומיץ לימון לקערה עם תערובת הסוכר-קורנפלור הנותרים ומערבבים באופן שווה את הפרי. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מרדדים את דיסק הבצק הנותר על משטח מקומח קלות לכ -11 אינץ 'בקוטר ו 1/4 אינץ' עבה. באמצעות חותך עגול 1 אינץ', חותמת עיגולים, משאיר לפחות גבול 3 אינץ 'מהקצה ו 1 1/2 אינץ' של שטח בין כל מעגל (אתה צריך להיות על 12 cutouts). הניחו את עיגולי הגזירה בצד.מערבבים את תערובת ריבס-תות כדי להפיץ מחדש את המיצים.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
גליל פירותגליל פירות
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
7
יוצקים אותו לתוך קרום מוכן, הרכבה אותו במרכז, בעדינות לטפוח אותו.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
8
צחצח את הבצק עם הלבן של הביצה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
9
מניחים את הקרום העליון על הפרי וחותכים את הבצק העודף לבליטה של 1 אינץ'. מקפלים את קצה הקרום התחתון מעל הקרום העליון ולחץ לאטום. אם תרצה, לחץ על הקצה, באמצעות האצבע של יד אחת כדי לדחוף את הבצק בין האצבע לבין האגודל של היד השנייה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
10
מברישים את החלק העליון של העוגה עם כמה הלבן ביצה הנותרים. מסדרים את עיגולי החיתוך לסירוגין מעל הקרום העליון (לא מכסה את החורים), ומברישים את עיגולי החיתוך עם ביצה לבנה, משליכים כל שמאל מעל. מפזרים באופן שווה את הסוכר השמור מעל החלק העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
11
מניחים את העוגה במקפיא בעוד התנור מתחמם.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
מחממים את התנור ל 218° ומסדרים מתלה בתחתית.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
מניחים תבנית אפייה מרופדת בשכבה כפולה של רדיד אלומיניום על המדף.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
14
מניחים את העוגה על תבנית האפייה החמה ואופים במשך 30 דקות. מנמיכים את הטמפרטורה ל 177° ואופים עד הקרום הוא חום ואת הפרי מבעבע, על 1 שעה 40 דקות יותר. (מרכז המילוי צריך לקרוא212 על מדחום מיידי לקרוא לו להגדיר כראוי.) אם הקרום סביב הקצוות של העוגה מתחיל חום לפני העוגה נעשה, לכסות את הקצוות עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
15
הסר את העוגה מהתנור ולתת לו לשבת על תבנית האפייה עד הפרי מפסיק מבעבע, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
16
העברה למתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין ולתת את סט המילוי לפני חיתוך, לפחות 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה