קושימומחה
מוכן ב7 שעות
מנות10
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת תות-ריבס עם שמנת חמוצה

עוגת תות-ריבס עם שמנת חמוצה
עוגת תות-ריבס עם קרום שמנת חמוצה היא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 483 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. גשו לסופר וקנו תותים, מיץ לימון, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות נסו עוגת תות-ריבס עם קרום חיטה מלאה, ריבס תות שדה קרוסטטה עם קרום לבנדר, ו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הקרום: בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, סוכר, ומלח. לזרוק את התקצור והחמאה בתערובת הקמח עד מצופה היטב. באמצעות בלנדר מאפה או 2 סכינים, לחתוך את קיצור חמאה לתוך החומרים היבשים עד מופחת חתיכות בגודל אפונה, על 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1
מוציאים את הבצק מהמקרר ומניחים אותו בצד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.על משטח מקומח קל, לגלגל את הדיסק מעט גדול יותר על 12 אינץ 'בקוטר ו 1/4 אינץ' עבה. (אם הבצק מתפורר מאוד, לאסוף אותו לכדור ולשים אותו כמה פעמים כדי להפוך אותו גמיש יותר, ואז לגלגל אותו החוצה.) קו צלחת פאי 9 אינץ 'עם הבצק לקצץ אותו כדי להשאיר 1 אינץ' overhang. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2
מניחים 1 כפית הסוכר בקערה קטנה ומניחים אותו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מניחים את הסוכר הנותרים קורנפלור בקערה גדולה להקציף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מפזרים 2 כפות של תערובת הסוכר-קורנפלור באופן שווה על החלק התחתון של קרום העוגה.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5
מוסיפים את ריבס, תותים, ומיץ לימון לקערה עם תערובת הסוכר-קורנפלור הנותרים ומערבבים באופן שווה את הפרי. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
מרדדים את דיסק הבצק הנותר על משטח מקומח קלות לכ -11 אינץ 'בקוטר ו 1/4 אינץ' עבה. באמצעות חותך עגול 1 אינץ', חותמת עיגולים, משאיר לפחות גבול 3 אינץ 'מהקצה ו 1 1/2 אינץ' של שטח בין כל מעגל (אתה צריך להיות על 12 cutouts). הניחו את עיגולי הגזירה בצד.מערבבים את תערובת ריבס-תות כדי להפיץ מחדש את המיצים.
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
לגזור עוגיותלגזור עוגיות
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
יוצקים אותו לתוך קרום מוכן, הרכבה אותו במרכז, בעדינות לטפוח אותו.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
8
צחצח את הבצק עם הלבן של הביצה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
9
מניחים את הקרום העליון על הפרי וחותכים את הבצק העודף לבליטה של 1 אינץ'. מקפלים את קצה הקרום התחתון מעל הקרום העליון ולחץ לאטום. אם תרצה, לחץ על הקצה, באמצעות האצבע של יד אחת כדי לדחוף את הבצק בין האצבע לבין האגודל של היד השנייה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
10
מברישים את החלק העליון של העוגה עם כמה הלבן ביצה הנותרים. מסדרים את עיגולי החיתוך לסירוגין מעל הקרום העליון (לא מכסה את החורים), ומברישים את עיגולי החיתוך עם ביצה לבנה, משליכים כל שמאל מעל. מפזרים באופן שווה את הסוכר השמור מעל החלק העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
11
מניחים את העוגה במקפיא בעוד התנור מתחמם.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
12
מחממים את התנור ל 218° ומסדרים מתלה בתחתית.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
13
מניחים תבנית אפייה מרופדת בשכבה כפולה של רדיד אלומיניום על המדף.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
14
מניחים את העוגה על תבנית האפייה החמה ואופים במשך 30 דקות. מנמיכים את הטמפרטורה ל 177° ואופים עד הקרום הוא חום ואת הפרי מבעבע, על 1 שעה 40 דקות יותר. (מרכז המילוי צריך לקרוא212 על מדחום מיידי לקרוא לו להגדיר כראוי.) אם הקרום סביב הקצוות של העוגה מתחיל חום לפני העוגה נעשה, לכסות את הקצוות עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
15
הסר את העוגה מהתנור ולתת לו לשבת על תבנית האפייה עד הפרי מפסיק מבעבע, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
16
העברה למתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין ולתת את סט המילוי לפני חיתוך, לפחות 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה