עוגת תירס הולנדית פנסילבניה
עוגת תירס הולנדית פנסילבניה היא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 391 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תירס הקרנל, תירס, ביצים קשות מבושלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. . מתכונים דומים: שעועית הולנדית פנסילבניה של אמא, סלט כרוב הולנדי בפנסילבניה, ו מלפפונים הולנדים פנסילבניה.
הוראות
מחממים את התנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
בסיר מעל חום בינוני, מערבבים יחד את תפוחי האדמה, תירס הקרנל כולו, תירס מוקרם, ביצים מבושלות קשות, מלח, פלפל וחלב. מבשלים כ -15 דקות.
לחץ על אחד הקרום של העוגה לתחתית ולמעלה את הצדדים של צלחת עוגה 9 אינץ'. אני אוהב להשתמש בזכוכית נקייה כדי לבדוק את הקרום התחתון עבור doneness.
יוצקים את המילוי החם לתוך הקרום. נקודה עם חתיכות חמאה. מכסים עם הקרום העליון, וחליל הקצוות לאטום.
חותכים כמה חריצים בקרום העליון כדי לפרוק קיטור.
מניחים על גיליון עוגיות כי כבר מרופד בנייר אלומיניום לניקוי קל.
אופים במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש, ולאחר מכן להפחית את הטמפרטורה ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
אופים במשך 10 דקות נוספות, או עד הקרום הוא השחמה.