קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת תירס הולנדית פנסילבניה

עוגת תירס הולנדית פנסילבניה
עוגת תירס הולנדית פנסילבניה היא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 391 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תירס הקרנל, תירס, ביצים קשות מבושלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. . מתכונים דומים: שעועית הולנדית פנסילבניה של אמא, סלט כרוב הולנדי בפנסילבניה, ו מלפפונים הולנדים פנסילבניה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בסיר מעל חום בינוני, מערבבים יחד את תפוחי האדמה, תירס הקרנל כולו, תירס מוקרם, ביצים מבושלות קשות, מלח, פלפל וחלב. מבשלים כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירס הקרנל כולותירס הקרנל כולו
ביצה קשהביצה קשה
תירס מוקרםתירס מוקרם
פלפלפלפל
תפוח אדמהתפוח אדמה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
לחץ על אחד הקרום של העוגה לתחתית ולמעלה את הצדדים של צלחת עוגה 9 אינץ'. אני אוהב להשתמש בזכוכית נקייה כדי לבדוק את הקרום התחתון עבור doneness.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
קרוםקרום
4
יוצקים את המילוי החם לתוך הקרום. נקודה עם חתיכות חמאה. מכסים עם הקרום העליון, וחליל הקצוות לאטום.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרוםקרום
5
חותכים כמה חריצים בקרום העליון כדי לפרוק קיטור.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
6
מניחים על גיליון עוגיות כי כבר מרופד בנייר אלומיניום לניקוי קל.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אופים במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש, ולאחר מכן להפחית את הטמפרטורה ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
אופים במשך 10 דקות נוספות, או עד הקרום הוא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מגישים חם.