עוגת תפוזים שמנת
עוגת תפוז שמנת היא חלב חינם קינוח. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 457 קלוריות. גשו לסופר וקנו ציפוי מוקצף, מים, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: עוגת תפוזים שמנת, עוגת תפוז מנדרין שמנת, ו סלט עוף כתום מנדרין עם רוטב יוגורט וניל כתום שמנת.
הוראות
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). תרסיס תחתון רק של מחבת 13x9 אינץ ' עם תרסיס אפייה עם קמח. בקערה קטנה, לערבב מים רותחים וג 'לטין עד ג' לטין הוא מומס לחלוטין. מגניב מעט, על 5 דקות.
בקערה גדולה, להכות תערובת עוגה, 1/4 כוס תערובת ג ' לטין, 1/4 כוס של ריכוז מיץ תפוזים, שמן, מים וחלבוני ביצה עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ואז במהירות בינונית 2 דקות, קערת גירוד מדי פעם.
יוצקים למחבת. מילואים הנותרים תערובת ג ' לטין ומיץ תפוזים להתרכז.
אופים 25 עד 30 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. לתקוע עוגה חמה כל אינץ ' עם מזלג.
מניחים 1 כף של תערובת ג ' לטין שמורות בקערה קטנה למיקרוגל; להפריש. לתוך הנותרים תערובת ג ' לטין, מערבבים הנותרים 1/2 כוס מיץ תפוזים להתרכז; לשפוך לאט על העוגה. עוגה מגניבה לחלוטין, בערך 1 שעה.
בקערה בינונית, מערבבים בעדינות זיגוג וציפוי מוקצף; עוגת פרוסט. מיקרוגל 1 כף תערובת ג ' לטין שנחשפה על 10 שניות גבוהות לנוזל. באמצעות כף מדידה 1/4 כפית, מניחים טיפות קטנות של תערובת ג ' לטין על ציפוי. עם כפית או קיסם, מערבולת ג ' לטין לתוך ציפוי.
מקשטים כל חתיכת עוגה עם רצועות קליפת תפוז. חנות מכוסה במקרר.