עוגת תפוח טרי הטובה ביותר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת תפוח טרי הטוב ביותר. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 514 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם חמאה, סוכר, סודה לשתייה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת שקדים עם תותים טריים, עוגת תפוחים, ו עוגת תפוחים.
הוראות
Make the cake batter: Beat together the sugar and oil.
Add the eggs. In a separate bowl, sift together the flour, baking soda, salt and cinnamon.
Add dry ingredients to oil sugar eggs mixture in thirds, beating to incorporate after each addition.
Mix in the vanilla, apples, coconut, and chopped nuts.
Bake at 177° in a greased and floured bundt cake pan about 1 hour.
Test around the centers with a long thin bamboo skewer or toothpick to make sure the cake is done.
Cool and remove from pan: When cool enough to handle, gently remove from pan.
Let sit on a rack to cool completely. If the dough has raised substantially around the middle areas of the bundt ring, you may need to use a bread knife to gently level off the cake so that it sits even.
Glaze the cake: Blend glaze ingredients and cook until melted.
Place the cake on its serving dish.
Prick all around the top of the cake with a fork so that when the glaze is applied it easily seeps into the cake.
Use a pastry brush to apply the glaze liberally around the surface areas of the cake, or use a spoon to dribble the glaze on the cake.