עוגת תפוחי אדמה
עוגת תפוחי אדמה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 545 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . מתכון זה הוא אהב על ידי 756 אוכל וטבחים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, מלח, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 87%. נסו עוגת תפוחי אדמה, עוגת ספל בטטה, ו עוגת תפוחי אדמה שכבות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת ערבוב בגודל בינוני לשלב פירה, ביצה, קמח, מלח (במידת הצורך) ומלח שום.
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש נמוכה. זרוק פנקייק בגודל (4 עיגולים אינץ) גושים של פירה לתוך המחבת. פט כדי לשטח עד 1/2 עד 1 עובי אינץ'.
מפזרים קצת גבינת צ ' דר על עוגת הפירה. כפית יותר תערובת תפוחי אדמה על הגבינה. הפוך את עוגת תפוחי האדמה כאשר התחתון הוא השחמה (כ 10 דקות). חום בצד השני (כ -10 דקות).