תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת תפוחים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 487 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא מיץ לימון, צימוקים, אגוזי מלך ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: תפוח דלעת שמנת חמוצה עוגת קפה עם זיגוג סיידר תפוחים, עוגת רום תפוחים מתובלת עם זיגוג קרמל סיידר תפוחים, ו עוגת תפוחים עם קרמל-שילוב קלאסי של תפוח וקרמל.
הוראות
1
מחממים תנור ל 163° ולהתאים מתלה תנור למצב בינוני. גריז 10 אינץ ' מחבת springform ומניחים על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
פרוסה דקה (בערך 1/4 אינץ ' עבה) 4 תפוחים ומניחים בקערה בינונית. לזרוק עם 1 מיץ לימון כף, סוכר חום, ו 1/8 כפית מלח. מסדרים פרוסות תפוח ב 2 מעגלים קונצנטריים במחבת מוכנה עם פרוסות חופפות מעט. נקודה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובה
1 שאלוט, מגורר או טחון
לשימור,
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
חותכים את התפוחים הנותרים לחתיכות גדולות ודופק במעבד מזון עם הנותרים 1 כף מיץ לימון עד קצוץ גס; למדוד 3 כוסות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
לשימור,
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
4
בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח, סוכר מגורען, קינמון, allspice, סודה לשתיה, ו 1 כפית מלח. בקערה גדולה נפרדת, עם מיקסר על מהירות בינונית, להכות ביצים. עם ריצת מיקסר, לאט להוסיף שמן ותמצית וניל. להפחית את המהירות נמוכה ולהוסיף תערובת קמח בשלוש תוספות, לסירוגין עם תפוחים קצוצים. עם מרית גומי, לנגב את הצדדים ואת התחתית של קערה; אם באמצעות, להוסיף אגוזים וצימוקים לערבב רק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
על הסוכר של קונדיטורים
גלידה או קצפת, לא חובה
כמו פיסטוקים או אגוזי מלך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
לשימור,
לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
יוצקים הבלילה למחבת ואופים עד קיסם מוכנס באמצע העוגה יוצא נקי, על 1 1/2 שעות. הפוך את העוגה על מתלה קירור ולתת מגניב 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
טעם חמאה צלול
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
הסר צדדים של מחבת springform, ולאחר מכן, להסיר בזהירות בסיס מחבת בעזרת סכין. מגניב לחלוטין לפני ההגשה. אם תרצה, אבק העליון של עוגה עם סוכר ממתקים וקינמון טחון נוסף. העוגה עשויה להיות מאוחסנת במיכל אטום עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחון
ליקוריץ צהוב וירוק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך