עוגת תפוחים דנית-עוגת שקדים
עוגת תפוחים דנית-שקדים היא ללא גלוטן וצמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 237 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם ביצים, שקדים, אפיית תפוחים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת שטרוסל שקדים דנית, עוגת תפוחים דנית, ו גבינת שמנת שקדים דנית (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 163°. תחתית ספריי של 9 אינץ ' מחבת springform עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, לנצח חמאה וסוכר מגורען עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה 1 דקה.
מוסיפים ביצים ותמצית שקדים; להכות על מהירות בינונית על 10 שניות.
הוסף תערובת Bisquick; הכה על מהירות בינונית על 30 שניות או עד בשילוב.
מורחים את הבלילה בתחתית המחבת. הקש חתיכות תפוח, לחתוך צדדים למטה, לתוך הבלילה.
אופים 1 שעה עד 1 שעה 10 דקות או עד תפוחים רכים ועוגה הוא חום זהוב.
מגניב 30 דקות בטמפרטורת החדר.
הסר צד של מחבת. לנפות או מפזרים אבקת סוכר מעל העוגה; מפזרים שקדים.