עוגת תפוחים הולנדית
. מתכונים דומים: עוגת תפוחים הולנדית, עוגת תפוחים הולנדית, ו עוגת חטיף תפוח הולנדית.
הוראות
לנפות קמח עם אבקת אפייה ומלח.
בקערה גדולה, קרם קיצור 1 כוס סוכר עד אור. הכה בביצה ווניל עד פלאפי.
מוסיפים מרכיבים מנופים לתערובת המוקרם לסירוגין עם חלב, מתחילים ומסתיימים במרכיבים מנופים.
מורחים את הבלילה לתוך משומן 7 x 11 אינץ תבנית אפייה.
מניחים חתיכות תפוח בשורות על הבלילה עם הקצוות החדים לחוץ מעט.
מפזרים 1/4 כוס סוכר וקינמון על גבי.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך כ 50 עד 60 דקות, או עד התפוחים רכים בדיקות העוגה נעשה.