קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת תפוחים הולנדית

עוגת תפוחים הולנדית
. מתכונים דומים: עוגת תפוחים הולנדית, עוגת תפוחים הולנדית, ו עוגת חטיף תפוח הולנדית.

הוראות

1
לנפות קמח עם אבקת אפייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
2
בקערה גדולה, קרם קיצור 1 כוס סוכר עד אור. הכה בביצה ווניל עד פלאפי.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
ונילוניל
קרםקרם
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים מרכיבים מנופים לתערובת המוקרם לסירוגין עם חלב, מתחילים ומסתיימים במרכיבים מנופים.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
4
מורחים את הבלילה לתוך משומן 7 x 11 אינץ תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
מניחים חתיכות תפוח בשורות על הבלילה עם הקצוות החדים לחוץ מעט.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
6
מפזרים 1/4 כוס סוכר וקינמון על גבי.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
סוכרסוכר
7
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך כ 50 עד 60 דקות, או עד התפוחים רכים בדיקות העוגה נעשה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור