עוגת תפוחים הפוכה עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר הקינוחים שלך. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 581 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך ממרח שקדים, ביצים, רוטב קרמל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 22%. נסו עוגת תפוחים הפוכה / עוגת תפוחים הפוכה, עוגת תפוחים הפוכה, ו עוגת תפוחים הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים יחד סוכר חום ו 4 כפות חמאה בקערה קטנה. לגרד זרעים מ 1 שעועית וניל, או לשפוך 1 1/2 כפיות לחלץ לתערובת; מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
דיאט קרם סודה
קפה מבושל חזק וחם
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מורחים תערובת בשכבה זוגית על החלק התחתון של ברזל יצוק 10 אינץ ' או מחבת ovenproof. מסדרים פלחי תפוח על תערובת סוכר, חופפים מעט בתבנית מעגלית; ממלאים את מרכז המחבת עם פלחי הנותרים. ריסוס הצדדים של מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
לשימור,
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
תנור חימום עד 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
שלב הדבק שקדים, הנותרים 6 כפות חמאה, וסוכר מגורען בקערת ערבוב גדולה; לגרד זרעים מ 1/2 שעועית וניל, או לשפוך 3/4 כפית תמצית לתערובת. הכה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית על 2 דקות או עד שמנת וחלק. הכה בביצים, 1 בכל פעם, עד incorporated. הכה בקמח, אבקת אפייה, ומלח עד בשילוב. זרוק את הבלילה על ידי כפות גדולות על גבי פלחי תפוח, מתפשט באופן שווה כדי לכסות תפוחים דק.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
ממרח שקדים
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
קפה מבושל חזק וחם
לשימור,
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
(קיבלר)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו גבינות לטאקו
5
אופים ב 350 במשך 30 עד 35 דקות או עד העוגה הוא חום זהוב בודק מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
הסר מחבת מהתנור, ולתת לעמוד 3 עד 4 דקות. שחרר קצוות עוגה עם סכין קטנה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מניחים צלחת הגשה על גבי עוגה, ולהפוך מחבת. השאר מחבת מעל עוגה 1 דקה, ולאחר מכן להסיר בזהירות מחבת. (החלף כל פרוסות תפוח שאולי נדבקו לתחתית המחבת.)
מרכיבים שתצטרך
לשימור,
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
בואו לעמוד על 10 דקות.
9
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם רוטב קרמל וגלידת פקאן חמאה.