קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת תפוחים ושמן זית עם זיגוג מייפל

עוגת תפוחים ושמן זית עם זיגוג מייפל
מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 48 גרם של שומן, וסך הכל 926 קלוריות. והוא מספק כ 6 מנות . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם ביצים חופשיות, חלבונים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו אין שמרים-לחמניות קינמון תפוחים עם דובדבן אדר, עוגת מח עצם ופקאן עם זיגוג מייפל, ו שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים (מתכונים דומים).

הוראות

1
גריז 8 אינץ '/ 20 ס " מ תבנית עוגה springform בשורה התחתונה והצדדים עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
2
מניחים את הצימוקים והמים בסיר בינוני ומבשלים על אש נמוכה עד שכל המים נספגים. השאר לקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מחממים התנור ל 325°f / 170°C. לנפות יחד את הקמח, קינמון, מלח, אבקת אפייה, וסודה לשתייה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
שים את השמן ואת הסוכר superfine בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט (או להשתמש מקצף אם אין לך מיקסר). חותכים את שעועית וניל לאורכו במחצית, באמצעות סכין חדה, לגרד את הזרעים החוצה לתוך הקערה. לנצח את השמן, סוכר, וניל יחד, ואז בהדרגה להוסיף את הביצים. התערובת צריכה להיות חלקה ועבה בשלב זה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מערבבים את התפוחים חתוכים לקוביות, צימוקים, וגרידת לימון, ולאחר מכן מקפלים קלות את החומרים יבשים מנופה.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
6
לטאטא את החלבונים ביצה בקערה נקייה, או ביד או עם מיקסר, עד שיש להם עקביות מרנג רך. מקפלים אותם לתוך הבלילה ב 2 תוספות, מנסה לשמור על אוויר רב ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
יוצקים את הבלילה למחבת מרופדת, מפלס אותו עם מרית הדובדבן, ומניחים בתנור.
מרכיבים שתצטרך
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
אופים במשך 1 1/2 שעות, עד שיפוד מוכנס לתוך המרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
9
הסר מהתנור ולהשאיר להתקרר בתוכנית.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
ברגע שהעוגה קרה לחלוטין, אתה יכול להרכיב אותה.
11
הסר מן המחבת ולהשתמש סכין משונן גדול לחתוך אותו במחצית אופקית. אתה צריך בסופו של דבר עם 2 דיסקים דומים. אם העוגה מאוד כיפה, ייתכן שיהיה עליך לגלח קצת את החצי העליון כדי ליישר אותו.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
כדי להפוך את הדובדבן, להכות יחד את החמאה, סוכר muscovado, וסירופ מייפל עד אור ואוורירי. אתה יכול לעשות את זה ביד, או רצוי, במערבל, מצויד מצורף ההנעה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Muscovadoסוכר Muscovado
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
13
מוסיף את גבינת שמנת ומכה עד הדובדבן הוא חלק לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
14
באמצעות מרית הדובדבן, להפיץ שכבה של הדובדבן 3/8 אינץ / 1 ס " מ עובי על החצי התחתון של העוגה. בזהירות למקם את החלק העליון על זה. כפית את שאר הדובדבן על גבי ולהשתמש מרית הדובדבן כדי ליצור אורכי גל או כל דפוס אחר. אבק אותו עם סוכר ' ממתקים, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט