עוגת תפוחים-מייפל
פאי תפוחים מייפל יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 651 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם גלידה vanillan, קמח, piecrusts, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו חטיפי עוגת חמאת תפוחים, עוגת תפוחים לחמניות קינמון, ו עוגת תפוחים סופגניות אפויות (מתכונים דומים).
הוראות
Fit piecrust לתוך pieplate 9 אינץ ' על פי הוראות החבילה; לקפל קצוות תחת, ו crimp.
חותכים 3 תפוחים לשניים, וחותכים הנותרים 3 תפוחים.
מערבבים קמח וסוכר; חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה עד שהתערובת מתפוררת.
מפזרים חצי תערובת בחלק התחתון של piecrust, העליון עם פרוסות תפוח. סדר חצאי תפוח, לחתוך צדדים למטה, על גבי.
מערבבים 1/4 סירופ מייפל כוס וקרם הקצפה; לשפוך מעל חצאי תפוח.
מפזרים באופן שווה עם תערובת הפירורים הנותרים.
אופים ב 425 במשך 15 דקות. להפחית את החום ל 375; אופים 35 דקות, מיגון עם רדיד אלומיניום לאחר 15 דקות כדי למנוע בראונינג מוגזם, במידת הצורך.
מגישים עם גלידה וסירופ מייפל.