עוגת תפוחים עם גבינה בכוס
המתכון עוגת תפוחים גביני בכוס מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט מצוין צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מנה אחת מכילה 392 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם טעם רום, allspice הקרקע, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו עוגת תפוחים בצנצנת זכוכית, עוגת תפוחים בכוס, ו עוגת תפוחים סופגניות אפויות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים ו 1/4 כפית allspice בסיר בינוני. מבשלים 20 דקות על אש בינונית-נמוכה עד שהתפוחים רכים ותערובת עבה מעט.
הסר תערובת תפוחים מחום; תן להתקרר. מערבבים 1/4 כפית allspice, וניל, טעם רום, mascarpone.
כף 1/4 תערובת תפוח כוס לתוך כל אחד 4 כוסות פרפה; מפזרים כל אחד עם 1 1/2 כפות פירורים. למעלה כל אחד עם 1/4 כוס יוגורט, 1/4 כוס תפוח תערובת, ו 1/2 כפות פירורים.
מקשטים עם גבינת מסקרפונה נוספת, אם תרצה.