עוגת תפוחים-פטל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי תפוחים-פטל. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 160 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מילוי פאי תפוחים, מילוי פאי פטל, קרום עוגה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. נסו עוגת תפוחים-פטל, עוגת פאי פטל, ו סנדלר תאנה ופטל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. לתוך ungreased 8-או 9 אינץ 'מרובע (2-ליטר) צלחת אפיית זכוכית, כפית הן סתימות עוגה וג' ינג ' ר; מערבבים בעדינות לערבב היטב.
הסר את קרום העוגה מן הנרתיק; מקום שטוח על קרש חיתוך.
חותכים את הקרום לרצועות 1/2 אינץ ' רחב.
מניחים חצי מהרצועות, על 1/2 אינץ ' זה מזה, על תערובת מילוי. לארוג רצועה צולבת דרך מרכז על ידי קיפול הראשון בחזרה כל רצועה אחרת של השכבה הראשונה של רצועות. המשך אריגת רצועות צולבות עם המחצית השנייה של רצועות, קיפול רצועות חלופיות בחזרה לפני הוספת כל רצועה צולבת, עד הסריג הושלם. קצוות לקצץ לפי הצורך.
מברשת קרום עם חלב; מפזרים סוכר.
אופים 40 עד 50 דקות או עד מילוי הוא מבעבע, הקרום הוא חום זהוב. מגניב לפחות 20 דקות לפני ההגשה.