עוגת תפוחים פסח
עוגת תפוחים של פסח יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 282 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך תפוחים, סוכר חום, ארוחה מצה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . עם כפית ציון של 21% המנה הזאת לא כל כך סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת תפוחים פסח, עוגת תפוחים בצורת פסח, ו עוגת תפוחים בפסח בבקה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C ולשמן צלחת אפיית זכוכית 9x13 אינץ'.
מערבבים ביצים, שמן וסוכר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי. מערבבים ארוחה מצה, עמילן תפוחי אדמה 1 כפית קינמון.
בקערה נפרדת, לזרוק תפוחים עם סוכר חום, 1 כפית קינמון ואגוז מוסקט.
שכבת מחצית הבצק לתוך צלחת 9x13 אינץ מוכן.
יוצקים את התפוחים לתוך המנה ואז מלטפים את הבצק שנותר על התפוחים.
מפזרים קצת סוכר חום, אם תרצה.
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 45 דקות.