עוגת תפוחים קרמל
עוגת תפוח קרמל עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 364 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו וניל, פקאן, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: עוגת תפוחים עם קרמל-שילוב קלאסי של תפוח וקרמל, עוגת רום תפוחים מתובלת עם זיגוג קרמל סיידר תפוחים, ו עוגת תפוחים קרמל.
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה). שמן 8-או 9-כוס מחבת עוגת צינור מחורץ עם התקצרות; קמח קל.
הפוך תערובת עוגה לפי ההוראות על תיבת, באמצעות מים, שמן וביצים. מערבבים תפוח ו 1/2 כוס של פקאן לבלילה.
אופים 45 עד 50 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות; להסיר מחבת מתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בסיר 2 ליטר, מערבבים סוכר חום, חמאה וחלב.
חום לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן עם מקצף. להרתיח 1 דקה.
הסר מהחום; מערבבים בוניל. מערבבים בהדרגה אבקת סוכר עד חלקה. מערבבים בעדינות 2 עד 3 דקות או עד מעובה מעט. מיד זיגוג כפית מעל העוגה, המאפשר כמה לטפטף למטה בצד. למעלה עם פקאן 1/2 כוס הנותרים.