עוטפת חזיר, שוויצרי ותפוח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזיר, שוויצרי ותפוח עוטפת. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 442 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חרדל דבש, שמיר, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב התותים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קרפים עם תותים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו חם Ham ' n ' עוטפת שוויצרית, עוטפת מנגולד שוויצרי, ו מתוק תאילנדי צ'ילה עוף שוויצרי עוטפת עם רוטב ג' ינג'ר בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
משרים את הבצל האדום בקערה של מי קרח, 10 דקות.
מסננים את הבצל וסוחטים יבש.
לטאטא את היוגורט, שמיר, חרדל דבש, מלח ופלפל לטעום בקערה גדולה. טפטוף איטי בשמן זית ו 1 כף מים, לטאטא עד בשילוב.
מוסיפים את הבצל, בשר חזיר, גבינה, חסה ותפוח וזורקים למעיל. ערימת תערובת החזיר באמצע כל לעטוף. מקפלים בצדדים, ואז מגלגלים את העטיפות.
חותכים לשניים ומגישים עם התותים.