עוטפת עוף פהיטה דרום-מערבית
עטיפות עוף פהיטה דרום מערב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 292 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לך מלח, טורטיות קמח, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. , שהוא מוצק. נסו עוטפת עוף פהיטה דרום-מערבית, Southwestern עוף פהיטה מייסון סלט צנצנת, ו עוטפת עוף פהיטה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים יחד תירס, עגבניות, פלפל אדום ומלח; להפריש.
ב מחבת nonstick 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים עוף; מפזרים כמון.
מוסיפים בצל; מבשלים 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיף פלפל; לבשל 5 עד 7 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד עוף הוא כבר לא ורוד במרכז ופלפל הוא פריך במכרז.
כדי להרכיב כל לעטוף, כפית 3/4 תערובת עוף כוס במרכז טורטייה חמה. למעלה עם תערובת תירס 1/4 כוס; מפזרים 2 כפות גבינה. מקפלים 2 צדדים של טורטיה לכיוון המרכז; מאובטח עם קיסם.
מגישים עם סלסה ושמנת חמוצה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.