עולש מוקפץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל עולש מוקפץ. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 61 קלוריות. אם יש לכם קורי, פתיתי פלפל אדום, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו עולש מוקפץ, Chicory Frappé, ו עולש מטובל (מתכונים דומים).
הוראות
ווש צ ' יקרי. מבשלים בסיר 8 ליטר של מים מלוחים רותחים (3 כפות מלח עבור 6 ליטרים מים), חשוף, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, כ 5 דקות.
סיר יבש, ואז מחממים שמן על אש בינונית עד שהוא מנצנץ. לבשל שום עם פתיתי פלפל אדום, ערבוב, עד הזהב, על 1 דקה.
הוסף עולש, ערבוב למעיל. להגביר את החום בינוני גבוה לבשל, ערבוב מדי פעם, עד רוב הנוזל התאדה, 3 עד 5 דקות. מערבבים 1/2 כפית מלח.
עולש יכול להיות מבושל מרוקן 1 יום קדימה, ואז מקורר בשקית איטום.