עוף
עוף דורש סביב 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 6 מנות עם 416 קלוריות, 52 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם שמן זית, מלח ופלפל, עגבניות שרי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 72%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם תפוז והל, אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם תפוז והל, ו אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם תפוז והל.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
בקערה מזלפים את קוביות הלחם עם השמן, זורקים אותם לציפוי אחיד ומתבלים אותם במלח.
מורחים את קוביות הלחם במחבת ג ' לי-רול, צולים אותם באמצע תנור התנור שחומם מראש במשך 10 עד 15 דקות, או עד שהם מזהיבים, ומניחים להם להתקרר. במחבת מבשלים את הבייקון על אש בינונית, תוך ערבוב, עד שהוא פריך ומעבירים אותו בעזרת כף מחוררת למגבות נייר לניקוז. בקערה גדולה משלבים היטב את העוף, העגבניות, הבצל הירוק, 2/3 מהבייקון, המיונז והמלח והפלפל לפי הטעם, מחלקים את הסלט בין 6 צלחות ומסדרים סביבו את הקרוטונים.
מקשטים כל מנה עם חלק מהבייקון שנותר וענף בזיליקום.
2 כוסות עלי בזיליקום טריים ארוזים באופן רופף
מלח כשר ופלפל שחור גרוס טרי
במעבד מזון או בבלנדר מערבבים יחד את הבזיליקום, המיונז ומיץ הלימון. מתבלים את המיונז במלח ופלפל.