עוף Milanese עם רוטב עגבניות טרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף Milanese עם רוטב עגבניות טרי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 337 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, פירורי לחם פאנקו, עגבניות ענבים חתוכות לאורך וחצי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: עוף Milanese עם רוטב עגבניות ושומר, עוף מטוגן בתנור Milanese עם סלט עגבניות בצל, ו עוף פרמז'ן עם רוטב עגבניות טרי.
הוראות
ב מחבת nonstick 12 אינץ', חום 2 כפיות שמן על חום בינוני-גבוה. מבשלים עגבניות, שאלוט, מלח ופלפל בשמן 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד שאלוט מכרז. מערבבים ביין; לבשל 30 שניות יותר.
הסר מהחום; להעביר לקערה בינונית. מערבבים בזיליקום; לכסות כדי להתחמם.
בקערה רדודה, מערבבים פירורי לחם וגבינה. באותו מחבת, חום שנותר 4 1/2 כפיות שמן על חום בינוני. לרסס את שני הצדדים של עוף עם תרסיס בישול; מעיל עם תערובת פירורי לחם. מבשלים עוף בשמן 12 עד 15 דקות, הופך פעם אחת, עד מיץ של עוף בשמן 12 עד 15 דקות, הופך פעם אחת, עד מיץ של עוף ברור כאשר מרכז החלק העבה נחתך (לפחות 74°).
על כל אחד 4 צלחות, מקום 1 חזה עוף; רוטב כפית באופן שווה על עוף.