צ'דר צרפתית לטבול כריכים
צ'דר צרפתית לטבול כריכים היא מנה עיקרית ים תיכונית. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 37 גרם חלבון, 26 גרם שומן, ובסך הכל 491 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 227 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. גשו לסופר וקנו חמאה, גבינת צ'דר, שיני שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 61%. ציון זה הוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: מטבל צרפתי לכריכים, סנדוויצ'ים צרפתיים, ו סנדוויצ'ים צרפתיים.
הוראות
מוסיפים שום; מטגנים במשך 1 דקה.
מניחים לחמניות על תבנית עם נייר אפייה; מברישים צדדים חתוכים בחמאת שום.
מפזרים גבינה. צולים 3-4 אינץ'. מהחום במשך 2-3 דקות או עד שהגבינה נמסה.
בסיר גדול שלבו בקר ומרק; מחממים דרך. בעזרת מלקחיים או כף מחוררת מניחים בקר על לחמניות.
מגישים כריכים עם מרק שנותר לטבילה.