קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות25
מגזין

עוף Normande עם פירה תפוחים ותפוחי אדמה

עוף Normande עם פירה תפוחים ותפוחי אדמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף Normande עם תפוחים פירה ותפוחי אדמה. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 543 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גזר לבן, חמאה, קורנית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פירה בטטות, צלעות חזיר עם רוטב סיידר, תפוחים מבושלים ובצל, Escalope de poulet à la Normande (עוף נורמנדי) # TourDeManger, ו תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם נקניק עוף ותפוחים ותפוחי אדמה אפויים עם עוף מוקרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 3 מרכיבים בסיר גדול כבד ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני, לכסות ומבשלים עד גזר לבן במכרז, על 5 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר גזר לבן לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים תפוחי אדמה ותפוחים לאותו סיר. כיסוי; מבשלים עד רך מאוד, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
הסר מהחום. באמצעות כף מחוררת, להעביר תפוחי אדמה ותפוחים לקערה גדולה; להוסיף 3 כפות חמאה. מחית עד כמעט חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4
יוצקים תערובת מרק מן הסיר לתוך קערה בינונית; סיר מילואים.
מרכיבים שתצטרך
5
מפזרים עוף עם מלח, פלפל ו 4 כפיות קורנית; אבק עם קמח. ממיסים הנותרים 2 כפות חמאה בסיר שמור על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
6
תוסיף חצי עוף. Sauté עד חום מבושל דרך, פונה עם מלקחיים, על 5 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר עוף מוקפץ לתבנית אפייה זכוכית 11x7x2 אינץ'. חזור עם עוף שנותר. למעלה עם גזר לבן, הנותרים 2 כפיות טימין ואפונה. להחזיר תערובת מרק לאותו סיר; להוסיף ברנדי וקצפת. מרתיחים מעל חום בינוני-גבוה עד הרוטב מצטמצם 1 1/4 כוסות, גירוד חתיכות משחי, על 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל. כפית על עוף. מכסים בתערובת תפוחי אדמה. (ניתן להכין 1 יום קדימה. להכניס למקרר עד קור, ואז לכסות ולשמור בקירור.)
מרכיבים שתצטרך
7
מחממים תנור ל 350 ° F.
8
אופים תבשיל נחשף עד ציפוי תפוחי אדמה הוא פריך ומילוי עוף מחומם דרך, על 35 דקות (כ 45 דקות אם בקירור).
מרכיבים שתצטרך