קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

עוף Scarpiello עם Parmigiano רך פולנטה

עוף Scarpiello עם Parmigiano רך פולנטה
עוף Scarpiello עם Parmigiano רך פולנטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 429 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. אם יש לכם עוף, אורגנו, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו פרמזן רך פולנטה, צלעות חזיר ברורות עם פרמזן רך פולנטה, ו תבשיל עוף ואנדויל על פולנטה רכה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מעיל גדול, מחבת רחבה עם שמן זית ולהביא את המחבת לחום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
Sprinklethe עוף בנדיבות עם מלח ולהוסיף למחבת, עור בצד למטה, בשכבה אפילו. חום את העוף היטב משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
ברגע שהעוף הוא חום מכל הצדדים, להסיר אותו מהמחבת ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מסננים את השמן מהמחבת ומחזירים אותו לחום. מעיל את המחבת בקלילות עם שמן זית חדש.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
תוסיף את הנקניק למחבת שהעוף הושח בה. חומים היטב את הנקניק.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
נקניקנקניק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את הבצלים ומתבלים במלח. מבשלים את הבצלים על חום בינוני עד שהם שקופים ארומטיים מאוד, 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
מלחמלח
7
מוסיפים את השום ומבשלים 2 עד 3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
8
מוסיפים את מיץ פלפל הדובדבןלחבת ולהפחית אותו בחצי. בעוד היין מצטמצם, לגרד כל חתיכות משחימים את החלק התחתון של המחבת. להחזיר את העוף, עור בצד למעלה, למחבת ולהוסיף את ציר העוףפלפלפלפל. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה ומבשלים, מכוסה חלקית, במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
עוף שלםעוף שלם
פלפליםפלפלים
דובדבניםדובדבנים
פלפלפלפל
מיץמיץ
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
הסר את המכסה ומבשל במשך 5 דקות נוספות; להוסיף עוד ציר עוף אם המניה צמצמה יותר מדי. מערבבים אורגנו רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
אורגנואורגנו
10
לטעום ולהתאים את התיבול במידת הצורך. המנה המוגמרת צריכה להיות מעט רכה, מתובלת וטעימה.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
11
מגישים מעל Parmigiano רך פולנטה.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
פולנטהפולנטה
12
בסיר בינוני, להביא את החלב, 2 כוסות מים ואתעל הסיפון לרתיחה. מתבלים בנדיבות במלח, כמעט עד לנקודה של תיבול יתר. איך אתה יודע שאתה שם? תטעם את זה!
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
13
כאשר הוא הגיע לרתיחה, לאט לטאטא פולנטה ב פצפוצים קטנים. ברגע שכל הפולנטה שולבה, להפחית את הבשר לבינוני ומיד לעבור ערבוב עם כף עץ. מבשלים את הפולנטה במשך 5 דקות מעל בינוני, בינוני נמוך, הוספת מים אם הפולנטה הופך עבה מדי כדי לשחרר אותו.
מרכיבים שתצטרך
סוכריותסוכריות
פולנטהפולנטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מקציףמקציף
14
כאשר polenta מבושל היטב, זה צריך להיראות קרמי ולא מרגיש גרגירים על הלשון שלך.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
15
הסר אותו מן החום ומערבבים את Parmigiano ו mascarpone. לטעום ולהתאים תיבול לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
תיבולתיבול
16
מגישים מיד, או מניחים יריעת ניילון על פני השטח של הפולנטה כדי למנוע היווצרות העור על החלק העליון. כדי לחמם, להוסיף קצת מים פולנטה וחום על חום נמוך עד בינוני, ערבוב כל הזמן כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
מיםמים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק

מרכיבים

1שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)4או 5 ברבעים פלפלים חריפיםאו 5 ברבעים פלפלים חריפים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ פלפל חריף, מהצנצנתמיץ פלפל חריף, מהצנצנת1עוף, לחתוך ל 4 חתיכות (חזה עוף עם drumattached, לחתוך לשניים, הירך והרגל)עוף, לחתוך ל 4 חתיכות (חזה עוף עם drumattached, לחתוך לשניים, הירך והרגל)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקציר עוף, בתוספת קצת יותר במידת הצורךציר עוף, בתוספת קצת יותר במידת הצורך227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)נקניק שומר, חתוך לחתיכות בגודל ביסנקניק שומר, חתוך לחתיכות בגודל ביס3ציפורןשום, מרוסק וקצוץ דקשום, מרוסק וקצוץ דק6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת מסקרפונהגבינת מסקרפונה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק6ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1בצל ספרדי, לחתוך לפרוסות 1/4 אינץבצל ספרדי, לחתוך לפרוסות 1/4 אינץ1sprigאורגנו טרי, עלים נקטפו וקצוציםאורגנו טרי, עלים נקטפו וקצוצים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרמזן מגוררפרמזן מגורר2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפולנטה לבישול מהירפולנטה לבישול מהיר596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה