עוף Tetrazzini
עוף Tetrazzini דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 303 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם פלפל, קמח, מלח ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו עוף Tetrazzini, עוף Tetrazzini, ו עוף Tetrazzini (מתכונים דומים).
הוראות
בתוך מחבת גדולה, לטגן את tenderloins. מלח ופלפל לפי הטעם.
מוסיפים את הפטריות, פלפלים אדומים ופלפלים צהובים ומבשלים עד שהירקות רכים.
מבשלים את הספגטי על פי הוראות החבילה.
בסיר גדול, להמיס את החמאה או מרגרינה להתמזג קמח. בהדרגה מערבבים את מרק העוף וחצי. מבשלים על אש נמוכה בינונית, ערבוב כל הזמן, עד שהרוטב מתחיל להתעבות.
מוסיפים מלח שום ופלפל שחור טחון לפי הטעם. מערבבים בגבינות השוויצריות והפרמזן וממשיכים להתחמם, תוך ערבוב מתמיד, עד שהגבינות נמסות.
מערבבים בתערובת עוף / ירקות וחום ביסודיות. לזרוק עם פסטה מבושלת העליון עם גבינת פרמזן מגוררת,אם תרצה.