עוף אבארטי אפוי
עוף Havarti אפוי נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 520 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות . אם יש לכם יין בישול, מלח שום, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. וזה די טוב. נסו Chimichanga אפוי עם עוף, פסטו, Havarti, בצל קרמל, שמיר Havarti-חזה עוף ממולא, ו Havarti ו Jarlsberg עוף פילו פאי עם זיתים, צלפים, ועגבניות מיובשות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
עוף במרינדה ברוטב איטלקי ותבלינים יווניים, אם משתמשים, במשך מינימום של 30 דקות.
מניחים עוף בתבנית אפייה 9 x 13 אינץ'.
מפזרים למעלה עם תיבול יווני נוסף, אם תרצה, ואופים בתנור שחומם מראש במשך כ 25 דקות, או עד שכבר לא ורוד במרכז ומיצים לרוץ ברור.
זמן קצר לפני העוף נעשה, להמיס חמאה במחבת מעל חום בינוני גבוה עד מבעבע.
יוצקים יין, רוטב ווסטרשייר, ומלח שום, ומביאים לרתיחה. מערבבים פטריות. להפחית לרתיחה, לכסות, ומבשלים עד פטריות מכרז, על 3 עד 5 דקות. התאם תיבול עם מלח לפי הצורך.
הנח פרוסות צ 'ילי ירוק על גבי כל שד, ולאחר מכן מעל כל צ' ילי עם פרוסת גבינה. חזור לתנור עד שהגבינה תימס.
מוציאים עוף מהתנור, למעלה עם פטריות ומיצי המחבת שלהם, ומגישים.