קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

עוף אבגולמונו

עוף אבגולמונו
עוף Avgolemono דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 296 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך אפונה, מים, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. זה עובד היטב כמנה עיקרית. וזה טוב. מתכונים דומים: Aginares Avgolemono (תחתית ארטישוק ב Avgolemono), מרק עוף גושי Avgolemono, ו מרק עוף Avgolemono עם אורז.

הוראות

1
בסיר גדול, להביא את המרק, מים, ו 1 כפית מלח לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים את חזה העוף לסיר ומבשלים עד שהם פשוט נעשים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
הסר את חזה העוף מן הסיר; כאשר הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לחתוך אותם לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
בינתיים, מערבבים את האורז לתוך מרק רותח. להגדיל את החום ומרתיחים עד האורז הוא כמעט רך, על 10 דקות. להפחית את החום לטמפרטורה הנמוכה ביותר האפשרית.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
אורזאורז
5
בקערת זכוכית בינונית או נירוסטה, להכות את הביצים, מיץ לימון, ואת הנותרים 1/2 כפית מלח עד מוקצף.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
הסר על 1 כוס מרק חם מן הסיר.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
7
יוצקים את הנוזל החם בזרם דק לתוך תערובת הביצה, מטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
8
יוצקים את התערובת בחזרה לתוך הסיר ומערבבים עד המרק מתחיל להתעבות, על 3 דקות. אל תתנו למרק לבוא לרתיחה, או שזה עלול להתקלקל. להחזיר את העוף לסיר ומערבבים באפונה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
אפונהאפונה
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
9
וריאציה
10
מערבבים בשלוש כפות של שמיר טרי קצוץ יחד עם האפונה.
מרכיבים שתצטרך
שמיר טרישמיר טרי
אפונהאפונה
11
המלצת יין: יין באמת צריך להיות עשיר כדי להחזיק מעמד עם מעבה הביצים כאן, עדיין גבוה מספיק בחומציות כדי להיות מרענן. למרות יקר, Meursault, אחד Burgundies הלבן הגדול, יהיה זוג עם המרק כדי להפוך את החוויה אתה לא תשכח.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
ייןיין
ביצהביצה