עוף אבגולמונו
עוף Avgolemono דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 296 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך אפונה, מים, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. זה עובד היטב כמנה עיקרית. וזה טוב. מתכונים דומים: Aginares Avgolemono (תחתית ארטישוק ב Avgolemono), מרק עוף גושי Avgolemono, ו מרק עוף Avgolemono עם אורז.
הוראות
בסיר גדול, להביא את המרק, מים, ו 1 כפית מלח לרתיחה.
מוסיפים את חזה העוף לסיר ומבשלים עד שהם פשוט נעשים, על 10 דקות.
הסר את חזה העוף מן הסיר; כאשר הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לחתוך אותם לחתיכות בגודל ביס.
בינתיים, מערבבים את האורז לתוך מרק רותח. להגדיל את החום ומרתיחים עד האורז הוא כמעט רך, על 10 דקות. להפחית את החום לטמפרטורה הנמוכה ביותר האפשרית.
בקערת זכוכית בינונית או נירוסטה, להכות את הביצים, מיץ לימון, ואת הנותרים 1/2 כפית מלח עד מוקצף.
הסר על 1 כוס מרק חם מן הסיר.
יוצקים את הנוזל החם בזרם דק לתוך תערובת הביצה, מטאטא כל הזמן.
יוצקים את התערובת בחזרה לתוך הסיר ומערבבים עד המרק מתחיל להתעבות, על 3 דקות. אל תתנו למרק לבוא לרתיחה, או שזה עלול להתקלקל. להחזיר את העוף לסיר ומערבבים באפונה.
מערבבים בשלוש כפות של שמיר טרי קצוץ יחד עם האפונה.
המלצת יין: יין באמת צריך להיות עשיר כדי להחזיק מעמד עם מעבה הביצים כאן, עדיין גבוה מספיק בחומציות כדי להיות מרענן. למרות יקר, Meursault, אחד Burgundies הלבן הגדול, יהיה זוג עם המרק כדי להפוך את החוויה אתה לא תשכח.