עוף אדובו של לולה
Adobo העוף של Lolah עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 443 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם חומץ תפוחים תפוחים, ירכיים עוף, תבלין כבישה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תערובת התבלינים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דלעת ספייס קרם ביסקוויטים כקינוח. . וזה טוב. מתכונים דומים: קלאסי עוף Adobo 'The Adobo Road Cookbook, Adobo עוף, ו Adobo עוף.
הוראות
שמן חום בסיר גדול מעל חום בינוני עד שמן מנצנץ. לבשל שום בשמן במשך לא יותר מ 30 שניות.
מוסיף את כל העוף לסיר; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד העוף הוא לבן בכל רחבי. אל תהיה חום.
יוצקים רוטב סויה, חומץ ומים, ומוסיפים את התבלין כבישה. ודא כדור התבלינים הוא שקוע. מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום לרתיחה, ומניחים מכסה על הסיר כך שכמה אדים יכולים לברוח. מבשלים במשך 1 שעה, או עד עוף הוא מאוד רך.