עוף אידיוט עם זיגוג הבנרו-נענע ותענוג מנגו דורש בערך 2 שעות ו -40 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 6. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 904 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד טוב כמנה עיקרית. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הזאת במרכז אמריקה. גשו לסופר וקנו הבנרו צ'ילה, מלח כשר, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 40%. נסו אידיוט בגריל שפשף עוף עם זיגוג הבנרו-מנטה, מנגו בגריל-הבנרו אידיוט עוף, ו עוף אידיוט עם מנגו קלוי וצ'ילי הבנרו (מתכונים דומים).
מברישים עוף משני הצדדים בשמן ומתבלים במלח. לשפשף 1 צד של כל שד עם כמה תיבול אידיוט.
מרכיבים שתצטרך
תיבול Jerk
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
מניחים את העוף על הגריל, משפשפים את הצד כלפי מטה וצולים עד שחרוך מעט והשפשוף יצר קרום, כ -5 דקות. הופכים את העוף, מברישים את הצד העליון בחלק מזיגוג הבנרו-נענע וממשיכים לבשל עד שזה עתה מבושל, ומברישים עם יותר מהזיגוג כל כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ ' ילי Habanero
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
רוטב שומשום יפני מוכן
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
5
מוציאים מהגריל לפלטת הגשה, מברישים בזיגוג נוסף ומניחים לנוח 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
6
מגישים עם תענוג מנגו בצד.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
7
מניחים חומץ והבנרו בסיר בינוני שאינו מגיב ומביאים לרתיחה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צ ' ילי Habanero
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
8
מוסיפים את הסוכר ומבשלים על אש בינונית - גבוהה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהסוכר נמס לחלוטין והתערובת מסמיכה ומופחתת בכמחצית. * מעבירים בזהירות את התערובת לבלנדר, מוסיפים את הנענע ומערבבים לתערובת אחידה. מתבלים במלח ונותנים לזיגוג להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
מיץ לימון, אופציונלי
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
מסירים נוזלים מהאש ומניחים להתקרר לפחות 5 דקות.
2
מעבירים נוזלים לבלנדר או למעבד מזון וממלאים אותו לא יותר מחצי הדרך. אם אתה משתמש בבלנדר, שחרר פינה אחת של המכסה. זה מונע את אפקט ואקום שיוצר פיצוצים חום.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מניחים מגבת מעל החלק העליון של המכונה, דופק כמה פעמים ואז לעבד במהירות גבוהה עד חלקה.
4
מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
בואו לשבת בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות לפני ההגשה כדי לאפשר טעמים להתיך. יכול להיות מוכן בקירור, מכוסה, עד 1 יום קדימה. מביאים לטמפרטורת החדר 1 שעה לפני ההגשה.