עוף אידיוט עם זיגוג הבנרו-נענע ותענוג מנגו דורש בערך 2 שעות ו -40 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 6. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 904 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד טוב כמנה עיקרית. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הזאת במרכז אמריקה. גשו לסופר וקנו הבנרו צ'ילה, מלח כשר, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 40%. נסו אידיוט בגריל שפשף עוף עם זיגוג הבנרו-מנטה, מנגו בגריל-הבנרו אידיוט עוף, ו עוף אידיוט עם מנגו קלוי וצ'ילי הבנרו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים גריל לבינוני.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
שלב את כל מרכיבי התבלינים בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מברישים עוף משני הצדדים בשמן ומתבלים במלח. לשפשף 1 צד של כל שד עם כמה תיבול אידיוט.
מרכיבים שתצטרך
תיבול Jerk
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
זיתים, חתוכים לרבעים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
מניחים את העוף על הגריל, משפשפים את הצד כלפי מטה וצולים עד שחרוך מעט והשפשוף יצר קרום, כ -5 דקות. הופכים את העוף, מברישים את הצד העליון בחלק מזיגוג הבנרו-נענע וממשיכים לבשל עד שזה עתה מבושל, ומברישים עם יותר מהזיגוג כל כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
רוטב שומשום יפני מוכן
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מוציאים מהגריל לפלטת הגשה, מברישים בזיגוג נוסף ומניחים לנוח 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מגישים עם תענוג מנגו בצד.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
7
מניחים חומץ והבנרו בסיר בינוני שאינו מגיב ומביאים לרתיחה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
מוסיפים את הסוכר ומבשלים על אש בינונית - גבוהה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהסוכר נמס לחלוטין והתערובת מסמיכה ומופחתת בכמחצית. * מעבירים בזהירות את התערובת לבלנדר, מוסיפים את הנענע ומערבבים לתערובת אחידה. מתבלים במלח ונותנים לזיגוג להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
מסירים נוזלים מהאש ומניחים להתקרר לפחות 5 דקות.
2
מעבירים נוזלים לבלנדר או למעבד מזון וממלאים אותו לא יותר מחצי הדרך. אם אתה משתמש בבלנדר, שחרר פינה אחת של המכסה. זה מונע את אפקט ואקום שיוצר פיצוצים חום.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מניחים מגבת מעל החלק העליון של המכונה, דופק כמה פעמים ואז לעבד במהירות גבוהה עד חלקה.
4
מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
בואו לשבת בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות לפני ההגשה כדי לאפשר טעמים להתיך. יכול להיות מוכן בקירור, מכוסה, עד 1 יום קדימה. מביאים לטמפרטורת החדר 1 שעה לפני ההגשה.