קושיקשה
מוכן ב39 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

עוף אלפרדו עם פטריות ואספרגוס

עוף אלפרדו עם פטריות ואספרגוס
עוף אלפרדו עם פטריות ואספרגוס הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 1104 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו אורז שהומר, פטריות, מגולף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו עוף אלפרדו עם פטריות ואספרגוס, רוטב אלפרדו עם פטריות ואספרגוס, ו עוף אלפרדו שמנת עם פלפל אדום, ברוקולי ופטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חום במחבת גדולה, כבדה מעל חום מתון 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים פטריות, בצל, שום, מרז ' ורם, טימין ופלפל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד המיץ שוחרר מן הפטריות מתאדה, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
מרז ' ורםמרז ' ורם
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
3
מוסיפים עוף, רוטב אלפרדו ויין; להתאים את החום כך בועות תערובת בעדינות, ואז לבשל, ערבוב לעתים קרובות לשבור את העוף, עד מהביל, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
הוסף אספרגוס, הפצת באופן שווה על פני השטח של תערובת, לכסות ולבשל רק עד פריך במכרז, 2 עד 3 דקות; לא עוד או אספרגוס יהפוך רגשני.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
5
הפוך את המיטה של אורז על מגש עמוק מחומם, תערובת עוף כפית על גבי, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
6
מביאים מים לרתיחה מהירה גדולה (לפחות 4 1/2 ליטר), סיר כבד על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
מוסיפים אורז, מערבבים היטב, ולאחר מכן לחזור לרתיחה מהירה. התאם את החום כך שהמים נשארים בגל עדין אך יציב ומבשלים נחשפו עד שכל המים נספגים, כ -20 דקות. אל תערבבי.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
8
אורז מוך בעדינות עם מזלג מגניב 1 שעה. לא לכסות.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
9
אורז מוך בעדינות שוב, ואז כף קלות, לא לארוז, לתוך מיכלי אחסון פלסטיק, הצמד על מכסים, תווית, ותאריך. הגדר במקרר או במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
תאריכיםתאריכים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
10
כדי לחמם אורז בקירור או קפוא, ערימת אורז במסננת דקה גדולה, מזלג בקלילות בנפרד מסננת איזון בחלק העליון של סיר גדול, כבד מעל 2 אינץ ' מים רותחים. מכסים באופן רופף עם מכסה או לסכל ואדים עד רק מחומם דרך, 3 עד 5 דקות, אבל הזמנים ישתנו בהתאם לכמות האורז להיות מחומם ואם זה בקירור או קפוא. קצפת עם מזלג ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות

מרכיבים

283אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילת רוטב אלפרדו מוכן (מן הדלפק במקרר; השתמש אור או מופחת שומן, אם אתה רוצה)חבילת רוטב אלפרדו מוכן (מן הדלפק במקרר; השתמש אור או מופחת שומן, אם אתה רוצה)255אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילת חתכים אספרגוס קפוא (לא להפשיר אבל להפריד לחתיכות בודדות)חבילת חתכים אספרגוס קפוא (לא להפשיר אבל להפריד לחתיכות בודדות)0(יכול להיות או להרחיק)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה283אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילה מגולפת, חזה עוף מבושל לחלוטיןחבילה מגולפת, חזה עוף מבושל לחלוטין1(יכול להיות או להרחיק)מיורן מיובש, מתפוררמיורן מיובש, מתפורר0(יכול להיות או להרחיק)טימין מיובש, מתפוררטימין מיובש, מתפורר1קטןשן שום, טחוןשן שום, טחון596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמרסלה יבשה, שרי, או יין לבןמרסלה יבשה, שרי, או יין לבן2(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאורז לבן לא מבושל (ללא תחליף)אורז לבן לא מבושל (ללא תחליף)2בצל צהוב בינוני, קצוץפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילת פרוס פטריות לבנות טריותחבילת פרוס פטריות לבנות טריות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל קצוץ טרי או קפוא (על 1 בצל צהוב בינוני-גדול)בצל קצוץ טרי או קפוא (על 1 בצל צהוב בינוני-גדול)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.