עוף אפוי דבש
עוף אפוי דבש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 31 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 468 קלוריות. 282 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך דבש, רוטב דגים, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו עוף אפוי דבש, עוף אפוי דבש, ו עוף אפוי עם דבש וסויה (מתכונים דומים).
הוראות
במכתש, להלום יחד את השום, כוסברה, ו peppercorns עד שאתה מקבל משחה חלקה למחצה; להעביר את הדבק לקערה גדולה. לחלופין, תהליך בתהליך מזון, גירוד הצדדים לפי הצורך, עד הדבק נוצר ולהעביר את הדבק לקערה גדולה.
מוסיפים את רוטב הדגים והדבש למרינדה ומערבבים יחד עד מעורבב היטב.
מניחים את העוף לתוך קערת המרינדה. עם הידיים, לשפשף את המרינדה על העוף ביסודיות, הן בפנים והן על העור. כיסוי רופף עם ניילון נצמד ומקרר במשך 30 דקות.
בינתיים, להתאים מתלה תנור למצב מרכז מחממים תנור ל 191°.
מניחים חזה עוף בצד למעלה בתבנית אפייה גדולה מברשת בחוץ ביסודיות עם שמן צמחי.
אופים את העוף במשך 60 דקות או עד שהעור הוא חום זהוב ומדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של השד רושם לפחות 66° וירך רושם 170 ° F.
תן את שאר העוף במשך 15 דקות; לגלף ולהגיש עם מיץ פאן.