עוף אפוי ותפוחי גברת עטופים בבייקון
עוף אפוי ותפוחי גברת עטופים בייקון עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 599 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תפוחים גברת, מרז'ורם בתוספת 2 כפיות מרג' ורם, פלפל, ועוד מספר מצרכים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוף אפוי ותפוחי גברת עטופים בבייקון, מטבלי פונדו: עוף עטוף בבייקון עם תרד, ירקות ותפוחים חלוקים, ו בייקון אפוי בתנור עטוף מכרזי עוף (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 204°.
מבשלים בייקון במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום מתון, מתהפך פעם אחת, עד הקצוות משחימים קלות אבל בייקון הוא עדיין גמיש (זה ימשיך לבשל בתנור), 6 עד 8 דקות בסך הכל.
העברת מגבות נייר לניקוז, הזמנת שומן במחבת.
בעוד בייקון מבשל, הליבה תפוחים, אם תרצה, מלמטה, עם קצה מחודד של מקלף ירקות או סכין קילוף, משאיר גבעולים שלמים. לעטוף פרוסת בייקון סביב כל אחד 8 תפוחים, הבטחת קצוות של בייקון על ידי פירסינג עם גזע או באמצעות חצי מפרט עץ.
מברשת 3 ליטר (13 על ידי 9 אינץ') צלחת אפייה רדודה עם קצת שומן בייקון, ולאחר מכן להוסיף תפוחים כדי צלחת ואופים, חשוף, 10 דקות.
בינתיים, לטפוח עוף יבש ומפזרים מלח ופלפל.
מחממים שומן בייקון במחבת על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל עוף, מתהפך פעם אחת, עד השחמה, על 8 דקות בסך הכל.
העברת עוף עם מלקחיים לתבנית אפייה, סידור מחדש של כמה תפוחים, כך עוף מתאים בתחתית המנה, ואופים, חשוף, 5 דקות.
בעוד עוף אופה, לשפוך את השומן ממחבת ולהוסיף סיידר, חומץ, וזרעי מרז ' ורם למחבת. מרתיחים, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, עד מופחת בחצי( כ 3/4 כוס), כ 5 דקות.
יוצקים רוטב דרך מסננת בסדר רשת לתוך כוס מדידה, לחיצה על ולאחר מכן להשליך מוצקים.
מוסיפים חמאה ומרז ' ורם קצוץ לרוטב, מערבבים עד שהחמאה נמסה.
יוצקים רוטב על עוף ותפוחים וממשיכים לאפות, לחשוף, עד שהעוף מבושל דרך ותפוחים רכים, כ -20 דקות יותר.