קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

עוף אפוי ותפוחי גברת עטופים בבייקון

עוף אפוי ותפוחי גברת עטופים בבייקון
עוף אפוי ותפוחי גברת עטופים בייקון עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 599 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תפוחים גברת, מרז'ורם בתוספת 2 כפיות מרג' ורם, פלפל, ועוד מספר מצרכים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוף אפוי ותפוחי גברת עטופים בבייקון, מטבלי פונדו: עוף עטוף בבייקון עם תרד, ירקות ותפוחים חלוקים, ו בייקון אפוי בתנור עטוף מכרזי עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מבשלים בייקון במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום מתון, מתהפך פעם אחת, עד הקצוות משחימים קלות אבל בייקון הוא עדיין גמיש (זה ימשיך לבשל בתנור), 6 עד 8 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
העברת מגבות נייר לניקוז, הזמנת שומן במחבת.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
בעוד בייקון מבשל, הליבה תפוחים, אם תרצה, מלמטה, עם קצה מחודד של מקלף ירקות או סכין קילוף, משאיר גבעולים שלמים. לעטוף פרוסת בייקון סביב כל אחד 8 תפוחים, הבטחת קצוות של בייקון על ידי פירסינג עם גזע או באמצעות חצי מפרט עץ.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
לשימור,לשימור,
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
5
מברשת 3 ליטר (13 על ידי 9 אינץ') צלחת אפייה רדודה עם קצת שומן בייקון, ולאחר מכן להוסיף תפוחים כדי צלחת ואופים, חשוף, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
בינתיים, לטפוח עוף יבש ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
מחממים שומן בייקון במחבת על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל עוף, מתהפך פעם אחת, עד השחמה, על 8 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
העברת עוף עם מלקחיים לתבנית אפייה, סידור מחדש של כמה תפוחים, כך עוף מתאים בתחתית המנה, ואופים, חשוף, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
9
בעוד עוף אופה, לשפוך את השומן ממחבת ולהוסיף סיידר, חומץ, וזרעי מרז ' ורם למחבת. מרתיחים, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, עד מופחת בחצי( כ 3/4 כוס), כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורםמרז ' ורם
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוח ירוק גדול1 תפוח ירוק גדול
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
יוצקים רוטב דרך מסננת בסדר רשת לתוך כוס מדידה, לחיצה על ולאחר מכן להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
11
מוסיפים חמאה ומרז ' ורם קצוץ לרוטב, מערבבים עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורםמרז ' ורם
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
12
יוצקים רוטב על עוף ותפוחים וממשיכים לאפות, לחשוף, עד שהעוף מבושל דרך ותפוחים רכים, כ -20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לשימור,לשימור,
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן