עוף אפוי מתוק וחמוץ
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו עוף אפוי חמוץ מתוק. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 73 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל של 1236 קלוריות. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. אם יש לכם בצל ירוק, חומץ בלסמי, עור על, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בחומץ הבלסמי תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם גלידת תות רזה כמו קינוח. נסו אפוי עוף חמוץ מתוק, אפוי עוף חמוץ מתוק, ו אפוי עוף חמוץ מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
הקציפו את הקטשופ, המרמלדה, רוטב הסויה, החומץ, הג ' ינג ' ר והקאיין בקערה קטנה.
שמים את הפלפלים והבצל הירוק על תבנית עם מסגרת וזורקים עם 2 כפות מהרוטב המוכן, 1 1/2 כפיות שמן זית וקורט מלח.
מחממים את יתרת 1 1/2 כפיות שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מפזרים את העוף עם 1/2 כפית מלח. עובדים בקבוצות, מוסיפים את העוף למחבת עם העור כלפי מטה ומבשלים, ללא הפרעה, עד שהעור מזהיב ומעט פריך, כ -4 דקות.
מניחים בצד העור כלפי מעלה על תבנית האפייה עם הירקות.
מברישים את העוף במחצית מהרוטב המתוק והחמוץ שנותר.
אופים עד שמדחום המוחדר לחלק העבה ביותר רושם 165 מעלות פרנהייט, 20 עד 25 דקות. מחלקים את העוף והירקות בין הצלחות.
מגישים עם אורז ואת הרוטב הנותר.