עוף אפוי עם מילוי תפוחים
עוף אפוי עם מילוי תפוחים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 600 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. . גשו לסופר וקנו פירורי לחם, תפוח טעים, חצאי חזה עוף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. נסו אפוי תפוח-צימוקים מלית, דלעת אפויה עם תפוח ומילוי נקניק, ו נקניקיית העוף-תפוח הטובה ביותר מלית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
יוצקים את החלב לתוך קערה רדודה. בקערה נפרדת, לטאטא יחד את הביצים והמים.
מניחים את פירורי הלחם בצלחת רדודה או על צלחת. טובלים את חצאי חזה העוף בחלב, ואז לתוך הביצה, ואז לוחצים על פירורי הלחם למעיל.
מניחים על צלחת, ומניחים בצד.
הכן את תערובת המילוי על פי הוראות החבילה, אבל החלפת מיץ תפוחים למים. כאשר מביאים את המיץ והחמאה לרתיחה, מוסיפים את התפוח חתוך לקליפה למחבת. מערבבים את תערובת המילוי עד הנוזל נספג.
להעביר את המילוי לתבנית אפייה, ומעל עם חתיכות של התפוח הנותר.
מניחים את חזה העוף על גבי המילוי, ומכסים בנייר אלומיניום.
אופים במשך 45 עד 50 דקות, או עד מיצי העוף לרוץ ברור.