עוף אפוי עם רוטב ג'בטה
עוף אפוי עם רוטב ג'בטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 49 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 866 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל טרי, סלרי, יין מרסלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 48 דקות. נסו עוף בג'בטה לשניים, כריכי עוף סיזר ג'בטה, ו Zesty ג'ק ועוף על ג' בטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
במחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני-גבוה, מוסיפים 2 כפות של החמאה.
מוסיף את הסלרי, בצל ושום ומבשלים עד רך. מערבבים את הפטריות, רוטב adobo, תיבול עוף, יין, ומניות עוף. מבשלים עד מחומם לאורך, ואז להוסיף את הלחם. להפוך את החום לנמוך, ולתת את הלחם לספוג את הנוזל.
מפזרים פטרוזיליה כרישה, ומערבבים לשלב.
במחבת סאוט גדולה, מעל חום בינוני-גבוה, מוסיפים את 2 כפות החמאה הנותרות ומאפשרים לו להשחים. מתבלים את חזה העוף במלח, פלפל, לפי הטעם, ומפזרים מעט תיבול עוף. לצרוב את חזה העוף, צד העור למטה, כ 2 דקות לכל צד. לקנן את חזה העוף לתערובת הלחם.
אופים עד טמפרטורה פנימית רושמת 165 מעלות F על מדחום קריאה מיידית, על 20 עד 25 דקות.
מוציאים את העוף מהתנור, מעבירים אותו למגש ומגישים.