עוף אפוי עם שעועית לבנה ועגבניות
עוף אפוי עם שעועית לבנה ועגבניות נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 40 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 683 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לך בייקון, בצל, שעועית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוף עם שעועית לבנה ועגבניות, תבשיל עוף עם עגבניות ושעועית לבנה, ו עוף עם שאלוט קלוי, עגבניות ושעועית לבנה (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
מבשלים בייקון במחבת כבדה 10 אינץ ' ovenproof מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד השחמה פריך, על 8 דקות.
להעביר בייקון עם כפית מחוררת מגבות נייר לניקוז, הזמנת שומן במחבת.
בעוד בייקון הוא בראונינג, לטפוח עוף יבש מתבלים עם 1/2 כפית מלח 1/4 כפית פלפל. עוף חום בשומן במחבת על חום גבוה בינוני, מתהפך פעם אחת, על 8 דקות בסך הכל, ולאחר מכן להעביר עוף עם מלקחיים מגבות נייר לניקוז.
יוצקים את כל אבל 3 כפות שומן ממחבת ולהפחית את החום עד בינוני. מבשלים בצל במחבת עם 1/4 כפית מלח, ערבוב וגירוד כל חתיכות חומות, עד חום זהוב, על 10 דקות. מערבבים עגבניות ומיץ לתוך בצל ומרתיחים, חשופים, 3 דקות, כדי להתרכז מיצים מעט. מערבבים בייקון ושעועית ומביאים לרתיחה. עוף נסטלה, צד עור למעלה, בשעועית ואופים, חשוף, עד העוף מבושל דרך, 20 עד 25 דקות.
אם אין לך מחבת עמיד, לאחר תערובת שעועית רותח להעביר אותו רדוד 2-3 ליטר אפייה צלחת, ולאחר מכן להוסיף עוף ואופים כמו לעיל.