קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות15
מגזין

עוף אפוי של אריק

עוף אפוי של אריק
העוף האפוי של אריק עשוי להיות בדיוק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מתכון זה מכסה 23% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ-29 גרם חלבון, 49 גרם שומן ובסך הכל 626 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה קטוגנית. אם יש לכם חמאה, פלפל קאיין גרוס, בצל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-25 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 54%. מתכונים דומים: ציר עוף של ברוס ואריק ברומברג, ג'ינג'ר כבוש של אריק גואר ופאייה פירות ים (אבק אריק).

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת על אש בינונית ומטגנים את הבצל והפטריות עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מערבבים פנימה את היין, וממשיכים לבשל כ-5 דקות עד לחימום.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
בקערה גדולה מערבבים את רוטב הראנץ', אבקת שום, אורגנו, תיבול קייג'ון ופלפל קאיין. מערבבים את תערובת המחבת לתוך הקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
רוטב ראנץרוטב ראנץ
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מערבבים פנימה את 2 כפות הנותרות חמאה, ביצים וקרקרים.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
6
טובלים את חזה העוף בתערובת רוטב הראנץ' לציפוי. מסדרים את העוף בתבנית אפייה בינונית. מכסים בתערובת הרוטב שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
רוטב ראנץרוטב ראנץ
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
7
אופים שעה אחת בתנור שחומם מראש, או עד שהעוף כבר לא ורוד והמיצים מתבהרים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)