עוף באפלו
עוף באפלו יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 814 קלוריות, 66 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך שמנת, גבינה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. נסו מטבל עוף באפלו, מטבל עוף באפלו, ו עוף באפלו (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, מעל חום בינוני-נמוך, לחמם את הרוטב החריף. מערבבים בחמאה וחום עד מומס.
מניחים את חתיכות העוף בקערה גדולה, לשפוך את תערובת הרוטב החריף על העוף, ולזרוק. בקערה קטנה, לשלב את השמנת החמוצה, גבינה כחולה, מלח, פלפל, ו 2 1/2 כפות מים. (אם אתה מעדיף רוטב דק יותר, להוסיף יותר מים, 1 כפית בכל פעם.) מחלקים את העוף והחסה בין צלחות בודדות.
טפטף את רוטב הגבינה הכחולה מעל החסה.