עוף בגריל ברוטב צ'יפוטלה
צ'יפוטלה ברוטב עוף בגריל דורש בערך 2 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 212 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם חומץ בלסמי, מלח כשר, רוטב ווסטרשייר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה די גרוע. מתכונים דומים: צלעות חזיר צלויות ברוטב צ'יפוטלה ליים, צ'יפוטלה ליים ברוטב צלעות חזיר צלויות או פילה, ו צ'יפוטלה בגריל עם רוטב שמנת צ' יפוטלה-SRC.
הוראות
מניחים את הפלפלים צ ' יפוטלה, שום, פלפל קאיין, פפריקה, פלפל שחור, כמון, מיץ ליים, רוטב ווסטרשייר, דבש, חומץ, ושמן זית לתוך בלנדר. מחית עד לא חתיכות שום להישאר.
יוצקים 1/4 של המרינדה לתוך צלחת קטנה ולהניח בצד. לשפשף קמצוץ של מלח כשר לתוך כל רגל עוף ולמקם לתוך שקית פלסטיק resealable.
יוצקים את המרינדה, לנער, ולאטום. מרינדה לפחות 2 שעות במקרר.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה ושמן קל באח.
הסר את העוף מן המרינדה ולנער עודף. זרוק את המרינדה הנותרת.
מבשלים את רגלי העוף על הגריל שחומם מראש עד שכבר לא ורוד על העצם והמיצים לרוץ ברור, על 8 דקות לכל צד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס ליד העצם צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C). לאחר הרגליים מבושלים לחלוטין, לרסס היטב עם המרינדה הנותרים, לכסות את הגריל, ומבשלים 2 דקות נוספות לכל צד זיגוג.